HTC:n Windows Phone -mallit Eternity ja Omega julkaistaan syyskuussa

2
Teemu Laitila

HTC:n Windows Phone -mallit Eternity ja Omega julkaistaan syyskuussa
HTC on Samsungin lailla lupaillut syyskuun ensimmäiselle päivälle uusia tuotejulkistuksia. Boy Genius Report -verkkosivusto kertoo sivuston omiin lähteisiin vedoten, että tulossa olisi jo aiemmin huhutut Windows Phone -mallit HTC Eternity ja HTC Omega.

Vaikka HTC on nykyisin ennen muuta Android-valmistaja, on taiwanilaisyhtiö pitänyt hyvät suhteet myös vanhaan kumppaniinsa Microsoftiin. Microsoft on aiemmin lupaillut ensimmäisten Window Phone Mango -versiolla varustettujen puhelinten saapuvan heti syyskuun alussa, mikä viittaa HTC:n tapahtuman keskittyvän pääosin Mango-aiheisiin julkaisuihin.

BGR:n tietojen mukaan HTC Eternity on 3,7 tuuman näytöllä varustettu laite ja Omegan on veikkailtu sisältävän jopa 4,5 tuuman näytön. Molempiin laitteisiin huhutaan 1,5 GHz:n taajuudella toimivaa prosessoria sekä 8 megapikselin kameroita.
Kuvat HTC:n Omega- ja Eternity-malleihin tarkoitetuista koteloista vuosivat jo aiemmin

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

ep_
ep_

1

Noksu jää puhelinvalmistajista tätä vauhtia viimeiseksi joka tekee sen mangopuhelimen. Hyvä...

Vastaa
Routalempi
Routalempi

2

Jännä nähdä millaisia nuo loppupeleissä ovat. Aiemmissa huhuissa näet speksit menivät muistaakseni kutakuinkin päinvastoin. Muistan siitä, kun Omega mallia tuli pidettyä mahdollisena ensimmäisenä testialustana WP maailmaan, jo näytön koonkin takia (& speksit antoivat olettaa halvempaa hintaa). No nyt aika näyttää miten päin nuo luurit oikeasti menevät, kumpi on kumpi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.