Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung muuttaa Yhdysvaltojen Galaxy S II:n ulkonäön ei-iphonemaiseksi

19
Manu Pitkänen

Samsung muuttaa Yhdysvaltojen Galaxy S II:n ulkonäön ei-iphonemaiseksi
Samsungin Galaxy S II on ollut yksi kysytyimpiä älypuhelimia Euroopassa. Vientiä olisi ollut varmasti Yhdysvalloissakin, mutta puhelinta ei ole vielä lanseerattu siellä. Amerikkalaisten kuluttajien odotus alkaa kuitenkin olla ehtoo puolella, mistä kertoo Galaxy S II:sta julkaistu teaser-video.

Yhdysvaltojen julkaisupäivän uskotaan olevan 29. elokuuta, jolloin Samsung on kertonut esittelevänsä tärkeän tuotteen.

YouTube-video paljastaa, että Yhdysvalloissa myytävä Galaxy S II:n ulkonäkö poikkeaa muualla myynnissä olevasta. Samsung esittelee koko videon ajan eurooppalaista "iPhone-kloonia", mutta lopputeksteissä ruutuun hyppää versio, jossa puhelimen alareunaa hallitsee neljä pientä kapasitiivista näppäintä ison kotinäppäimen sijaan.Apple on haastanut Samsungin oikeuteen Alankomaissa ja vaatinut yhtiön Galaxy-sarjalle koko EU:n kattavan myyntikiellon. Applen mukaan Samsungin puhelimet ja tabletit kopioivat sen iPhonen ja iPadin ulkonäköä. Galaxy S II:n ison kotinäppäimen on sanottu olevan yksi iPhonesta kopioitu elementti.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (19)

ep_
ep_

1

No jopas. Neljä nappia kolmen sijaan. Ei varmaan kovin suurta merkitystä kuluttajalle mutta eipähän apple pääse jenkeissä estämään galaxy S II:n myyntiä niin helpolla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Divinous (vahvistamaton)

2

Jahas, eli ihan sama homma kuin edeltävän mallin kanssa. Ei siis mitään uutta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Holkeri (vahvistamaton)

4

Kaikkihan ne apinoi Applea, can't deny it. Älypuhelimet oli leluja ennen Iphonea, Android on kuin ilmetty IOS ja samoin nämä post-Iphone luurit ovat paljon velkaa omenapuljulle.

Vastaa
sirkuttaja
sirkuttaja

8

Jotenkin tuntuu, että tässä kohinassa puhutaan vaan puhelimen ulkonäöstä. Ei minusta sitä ulkonäköä kopionut muu kuin SGS. Mutta kun tähän liittyy myös tuo Touch wiz:n saman näköisyys. (look and feel).

Vastaa
Tnoi
Tnoi

9

@5

Hupaisi linkki. Tiedätkö miksi? Koska siinä verrataan androidin ulkoasua(ennen iPhonea) HTC senseen, joka ei todellakaan ole sama asia kuin Android. Huomaa taas että on joku omenalasit päässä koittanut vähän vääntää huumoria. Ihan tiedoksi vaan että Androidin default ulkoasu ei muistuta iPhonea tippaakaan. Tuossa Nexus S gingerbeard version homescreen. Ei näytä minusta kovin iPhonelta.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Android_screenshot.png

Enkä kyllä ymmärrä että mitenkä tuo HTC sensekään muka iPhonea muistuttaa millään tavalla.

Päät pois sieltä perseestä niin asiat näkyy ihan eri valossa.Vois kyl viel heittää kevennykseksi.

iOS 2007iOS 2011

Vastaa
Jonahan
Jonahan

10

@9

Tarkoitat siis että ennen iPhonea Android kopioi ulkomuotonsa Blackberrysta (silloinen markkinajohtaja USA:ssa) ja loppu on historiaa?

Ennen vuotta 2007 lähes kaikki tekivät pienellä näytöllä varustettuja, näppäimillä tai styluksella käytettäviä laitteita, mutta sen jälkeen sormilla käytettävät isot kosketusnäytöt ovat vallanneet alaa. Ja lähes kaikissa on nykyään suoramanipulaatio, multitouch ja inertial scrolling. Puhumattakaan intergroidusta softakaupasta ja maksumekanismeista. On se jännä...

Ihan sama tableteissa, ennen iPadia tabletit olivat pääasiassa styluksella käytettäviä, kalliita, huonolla akulla varustettuja windows-PC:ta. iPadin jälkeen tulleet (Xoom, Playbook, Touchpad ja vastaavat) näyttävät ja toimivat jännittävästi kuten iPad.

Ei tuo sinänsä minua haittaa, mutta syy-seuraussuhde lienee aika selvä. Ja en yritä väittää että Apple olisi keksinyt kaiken, ei todellakaan, mutta vähän enemmän voisi joku muukin yrittää innovoida. HP itseasiassa yritti, mutta harmittavasti se leikki loppui aika lyhyeen.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

12

@10


Jos nyt ensiksi oppisitte tajuamaan että Android on vain käyttöjärjestelmä eikä mikään matkapuhelin. Ei Androidin ulkoasu ole muuttunut ainakaan yhtään Applen iOS muistuttavaksi, vaan ne puhelinten käyttöliittymät. Ja jos joku valmistaja tekee iPhonea muistuttavan puhelimen jossa on Android niin mitenkä se tekee Androidista iPhonea kopioivan?

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

14

Mielestäni on hölmöä Samsungilta "nössöillä" tässä asiassa. He siis oikeastaan antavat periksi Applen väitteille.

...vaikka nuo 4 näppäintä yhden möllin tilalla vaikuttavat käytännöllisemmiltä.

Vastaa
ep_
ep_

15

Tai se voi olla vain varmistelua ettei se s 2 ainakaan jenkeissä myyntikieltoon joudu. Ja Apple olisi voinut olla vahvoilla jenkkioikeudessa. Mutta myöntymiseltä vaikuttaa joo, harmi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

16

Ensin hiljainen myöntyminen ja perään tämmöinen: "Netherlands judge rules that Samsung Galaxy S, S II violate Apple patents, bans sales

It appears that the ban will remain in effect through October 13th, though a final verdict will be published later today."

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

17

Mielenkiintoista muuten tuossa myyntikiellossa on, että se ei tullut niistä asioista mistä täälläkin on ollut puhetta vaan patenteista mistä ei olla mainittu mitään.

Vastaa
ep_
ep_

19

Niin ja Apple hävisi sen muotoiluoikeusjutun eli SGS ei näytä iPhonelta oikeuden mukaan :)

Se muokkaa-nappula olisi hyvä täällä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.