Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft vahvisti: Windows Phone Tango tulee halvempiin malleihin

1
Teemu Laitila

Microsoft vahvisti: Windows Phone Tango tulee halvempiin malleihin
Microsoft on vahvistanut aiemmat huhut Windows Phone Tango -päivityksen suuntaamisesta vain alemman hintaluokan puhelimiin. Tango on käytännössä osa pian julkaistavaa Mango-päivitystä ja sen on tarkoitus tuoda kattavammat Bing-palvelut myös hitaampiin puhelimiin.

Tango on ominaisuuksiensa puolesta vain pienehkö päivitys ja se saapunee vielä tämän syksyn mittaan ennen ensi vuonna odotettua Apollo-päivitystä, joka on oletettavasti jo Windows Phone 8. Tango-versiolla varustettuja puhelimia tullaan myymään esimerkiksi Kiinassa ja Intiassa, jossa Windows Phone -laitteita on myyty vielä vähän.

Käytännössä Tango tuonee mukanaan tuen hitaammille prosessoreille sekä pienemmällä resoluutiolla toimiville näytöille. Nokialta voidaan odottaa tulevaisuudessa esimerkiksi Intian markkinoille suunnattua Windows Phone Tango -versiolla varustettua mallia, sillä Intia on jo nykyisellään tärkeä markkina-alue Nokian halvemmille Symbian-malleille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Puppek
Puppek

1

Tango on siis varmaan suunnattu Nokian puhelimiin, joissa kaikissa RAM-muistin määrä pyritään pitämään mahdollisimman pienenä ja joissa käytetään pari vuotta vanhoja prosessoreita että grafiikkakiihdyttimiä, sekä 640x360 & 480x320 näyttöjä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja