Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Sense 3.5 ja HTC Bliss esiintyvät kuvissa

13
Manu Pitkänen

Uusi Sense 3.5 ja HTC Bliss esiintyvät kuvissa
HTC:n toistaiseksi julkistamattoman, kenties naisille tarkoitetun, Bliss-älypuhelimen on kerrottu sisältävän uuden Sense 3.5 -käyttöliittymän. Sen eroista nykyiseen Sense 3.0:aan ei kuitenkaan ole ollut tietoa.

Asiasta saatiin hieman uutta tietoa kun XDA.cn-verkkosivusto vuoti käyttöliittymästä otettuja kuvia. Sivusto esitteli myös itse puhelinta valokuvin. Pocketnow.comin mukaan kuvat todistavat sen, että uusi versio Sensestä voidaan asentaa myös hieman vaatimattomammalla raudalla varustettuihin malleihin, mikä ei ollut Sense 3.0:n kohdalla mahdollista. On lähinnä HTC:n omasta mielenkiinnosta kiinni tuleeko Sense 3.5 myös vanhempiin malleihin.

Silmiinpistävin uudistus on alareunan täyttävän palkin korvaaminen pyöreillä sovellusvalikko- ja puhelunäppäimillä. Oletuswidgettien ulkonäköä on kuulemma ehostettu ja uusia lisätty valikoimaan. Sense 3.0:ssa käyttöön otettu lukitusrengas on säilynyt uudessa versiossa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

11

E7 ulkonäöltään, kuten mainittu. Hyvää designia kannattaa matkia ;)

Ja aikaisemmin niin sleekki ja tyylikäs Sense taitaa rumentua roppakaupalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja