Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Omegan pressikuvat julki

2
Matti Vähäkainu

HTC Omegan pressikuvat julki
HTC:n tulevan Windows Phone -puhelimen pressikuvat lipsahtivat verkkoon Pocketnow.com -sivuston toimesta. Oletettavasti ensi kuussa julkaistava puhelin saapuu Windows Phonen uudella Mango-versiolla varustettuna. HTC Facebook-päivitys viikko sitten ennakoikin, että uusia laitteita voidaan odottaa heti kuun ensimmäinen päivä.

Puhelin kantaa koodinimeä Omega, mutta muun muassa Pocketnow.com ennustaa lopulliseksi nimeksi HTC Radaria. Huhujen mukaan puhelimen sisuksista löytyy 1,5 gigahertsin Snapdragon-suoritin ja 512 megatavua RAM-muistia. Muihin ominaisuusarvailuihin lukeutuvat muun muassa 8 megapikselin kamera, 3,7 tuuman SLCD-näyttö ja alumiinikuoret.Vuotaneesta kuvasta voi myös päätellä, että puhelin tukee nykyisin Microsoftin omistuksissa olevaa Skypeä ja sen videopuheluita.

Luonnollisesti tässä vaiheessa ei ole tietoja puhelimen saatavuudesta tai hinnasta. Lisätietoja voidaan odottaa kuitenkin jo ensi viikolla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Järkyttävän kokoinen linssi takana. Oikea laivan ikkuna. Tai sitten kuvan koko hämää.

Ja ilman Microsoftin siunaamaa erityisasemaa Nokialle tulee kovat paikat, kilpailtaessa WP:llä. Nokian pitäisi saada oikea hovivalmistajan asema.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja