Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus Prime taas askeleen todellisempi

9
Teemu Laitila

Nexus Prime taas askeleen todellisempi
Googlen seuraava superpuhelin Nexus Prime on muuttunut taas askeleen todellisemmaksi, kun laitteelle on myönnetty WiFi-sertifikaatti. Sertifikaatti on myönnetty GT-I9250-nimiselle laitteelle, jonka uskotaan olevan Samsungin valmistama Nexus Prime.

Nexus Prime tulee todennäköisesti olemaan ensimmäinen Android 4.0 Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmään perustuva laite. Julkaisuajankohdaksi on povattu vuoden viimeistä neljännestä, eli laite saapuisi aikaisintaan lokakuussa.

Samsungin aiempi Google-puhelin Nexus S ei tuonut laitteistonsa puolesta mitään massasta poikkeavaa, mutta Nexus Prime palauttaa Nexus-sarjan taas teknisen kehityksen kärkeen. Aiemmin vuodettujen tietojen perusteella laitteesta löytyisi 4,5 tuuman näyttö, joka toimii kunnioitettavalla 1280x720 pikselin resoluutiolla. Uutta Android-versiota pyörittää 1,5 GHz:n taajuudella toimiva prosessori.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Menee todennäköisesti minulla ostoon jos saa hyviä arvosteluja. MeeGoa huhujen mukaan kehitellään kulissien takana ja nimikin saatetaan brandätä uudestaan, mutta se ei ole lähiaikoina tulossa tuotteena ulos ellei nyt huomioida Nokian N9-puhelinta. Muita varteenotettavia käyttisalustoja ei käytännössä ole jos arvostaa avoimuutta edes jossain määrin.

Vastaa
Malboro
Malboro

3

Ihan mielenkiintoista, jos ko. laitteessa on 4,5 tuuman näyttö, niin saadaan ainakin käyttökokemuksia, miten ihmiset suhtautuvat noin isoon puhelimeen. Ja sitten sen perusteella voi ostaa Samsungin vastaalla näytöllä, jos sellastan nyt tulee :D

Vastaa
JuhaW
JuhaW

4

@3: En ainakaan itse kokenut SGS2:n 4,3":n näyttöä liian isoksi. iPhoneen siirtyneenä kaipaan todellakin sitä isompaa näyttöä, vaikka iPhone onkin kompaktimman kokoinen.
Jos hankkii nykyaikaisen äly/multimediapuhelimen, en näe mitään syytä miksi näytön pitäisi silloin edes olla alle 4", jos oikeasti haluaa nauttia niistä ominaisuuksista. Jos haluaa eneimmäkseen vain puhua puhelimella ja muut ominaisuudet tulevat toissijaisena, niin silloin kai pienempi näyttö on parempi.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

5

Lainaus:

Malboro
Ihan mielenkiintoista, jos ko. laitteessa on 4,5 tuuman näyttö,

Niin, odottaa tuota jo tekee kipeää ajatuksena..
Jos idea on kasvattaa näyttöä vain sen takia että sormet siihen mahtuu olisi huomattavaa valmistajille esim. keksiä jo se mullistava kirjoitus menetelmä kosketusnäytöille.

Akku tekniikan lisäksi tämä alkaa olla jo pian nobelin paikka ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 omist. (vahvistamaton)

6

Jos näyttö olisi resoluutioltaan 1280x800,niin menisi kyllä ostoon!.No,ei se pelkkä näytön resoluutio ratkaise pelkästään. :)
Saisivat nyt sitten tähän malliin 1700-1900 milliamppeerisen Li-Polymer akun edes vakioksi!!!.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

7

Lainaus:

SGS2 omist.
Jos näyttö olisi resoluutioltaan 1280x800

Sinä et näytön resoja tod.näk huomaisi ellei niitä speckseissä mainita juuri "sinun takia" ;)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

8

Todella, aikamoinen jytky jälleen. Iso ja tehokas, mutta innovatiivisuutta toivoisin myös. Ja kyllä tuo mallinumerointi viittaisi Samsungiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pate212 (vahvistamaton)

9

Kuulostaa kyllä ihan hyvältä laitteelta. Mutta tosiaan kuten 7@ sanoi niin ei sillä ole enää juurikaan väliä että paraneeko näytöt entisestään koska ei sitä ihmissilmällä pysty eroa huomaamaan. Eli kannattaa tosiaan katsoa arvosteluja sitten kun niitä tulee ja päättää sitten ostaako puhelimen vai ei. Turha sitä ostaa hyvän näytön takia kun siinä ei eroa juurikaan huomaa esim sgs2 tai iphonen suhteen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja