Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Vigor esiintyy ensimmäisissä kuvissa

7
Manu Pitkänen

HTC Vigor esiintyy ensimmäisissä kuvissa
Droid-Life on julkaissut sivuillaan ensimmäiset kuvat HTC:n seuraavasta superpuhelimesta, Vigorista. Ulkoisesti se muistuttaa melko paljon Incredible S:ää.

Ensimmäinen maininta Vigorista saatiin viime vuoden kesällä, jolloin taiwanilaisvalmistaja varasi sen tuotemerkin. Sen jälkeen oli pitkään hiljaista, kunnes puhelimella otettu testikuva ja tekniset tiedot paljastuivat heinäkuun lopulla.
Puhelimesta odotetaan löytyvän 4,3 tuuman 720p-tarkkuuksinen näyttö, gigatavu RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja jonkinlainen Beats By Dr. Dre -ratkaisu.

Kommentit (7)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Sanotaanko, että persoonallisen näköinen. Pieni irtiotto (takaosassa) siitä android-luurien tavattoman suuresta merestä, mihin lähes kaikki uudet mallit tuntuvat hukkuvan.

Toivoisin, että puhelinten akkukesto paranisi myös samassa suhteessa prosessoreiden kanssa.

Vastaa
penapp (vahvistamaton)

2

Itse käyttäisin ulkonäöstä paremminkin termiä kammottava.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

@4 Tuubaa tai ei, persoonallisempi tuo takakansi on, kuin Samsungin, HTC:n tai Applen viimeaikaisissa julkaisuissa. Kaikki lähes klooneja toisistaan.

Vastaa
juhaaav (vahvistamaton)

6

Omasta näkökulmasta ei tolla raudan ulkonäöllä oo mitään väliä ovat kaikki saman näköisiä. Androidin tapauksessa ostaisin halvimmalla parhaat speksit enkä välittäis hittoakaan siitä kuka on painanut logonsa etulasiin.

Vastaa
tonttila
tonttila

7

Tuntuu jo nyt että sensationin näytön tarkkuus on loistava ja painavat vaan lisää pikseleitä samaan tilaan. Ehkä se 4,5" olis ollut parempi tuohon. Alkaa vaan luurit olla isoja minun käteeni nyt jo.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja