Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Sense 3.5 esiintyy videolla

2
Manu Pitkänen

HTC Sense 3.5 esiintyy videolla
HTC:n on kerrottu käyttävän toistaiseksi julkaisemattomassa HTC Bliss -älypuhelimessa uutta Sense 3.5 -käyttöliittymää. Tieto alkoi varmentua kun XDA.cn julkaisi kuvia HTC:n päivitetyn käyttöliittymän ilmeestä. Vaikka aiemmin julkaistuista kuvista pääsi jyvälle uuden Sensen kohennuksista, niin uudelta videolta paljastuu sellaista tietoa mitä ei kuvista voinut päätellä.

Videon perusteella Sense 3.5:stä löytyy 3.0:sta tuttu lukitusrengas, eikä kotinäkymien määrään, niiden karusellivaihtoon tai ilmoituspalkkiin ole tehty muutoksia. HTC on päättänyt pitää peruspohjan pitkälti samana ja muutellut lähinnä joitain yksityiskohtia.
Uudistuksia on tehty alareunan Dock-palkin kohdalla, joka korvattu kahdella pyöreällä näppäimellä. Joidenkin sovellusten kohdalla on lisätty ylimääräinen alapalkki, jonka kautta pääsee nopeasti perusominaisuuksiin käsiksi. Samalla näkymävaihtojen efekteistä on tehty aiempaa näyttävämpiä.

Töihin AfterDawniin

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Sense 3.0 > 3.5. Vanhempi näyttää paljon paremmalta.

(Toivotaan, että käytännöllisyys on edes kohdallaan tässä uusimmassa.)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja