Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta kolme uutta Bada-puhelinta: Wave 3, Wave M ja Wave Y

6
Manu Pitkänen

Samsungilta kolme uutta Bada-puhelinta: Wave 3, Wave M ja Wave Y
Samsung on paljastanut uusia puhelimia, joita se aikoo esitellä Berliinin IFA-kulutuselektroniikkamessuilla. Toisin kuin tähän asti, puhelimet eivät ole Androideja vaan ne perustuvat yhtiön omaan Bada 2.0 -käyttöjärjestelmään (katso esittelyvideo lopusta).

Uudet puhelimet ovat Wave 3, Wave M ja Wave Y. Kolmikon tehokkain malli on ensimmäisenä mainittu Wave 3, josta löytyy Galaxy S:stä tuttu nelituumainen sAMOLED-näyttö, 1,4 gigahertsin suoritin, HSPA ja viiden megapikselin kamera. Alumiinilla vuorattu ja A-GPS:ää sekä GLONASSia tukeva puhelin painaa 122 grammaa.
Wave M ja Wave Y ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan vaatimattomampia. Niissä Bada 2.0:aa pyörittää 832 megahertsin taajuudella tikittävä suoritin ja TFT-näytön resoluutio on 320x480. Wave M:ssä näytön koko on 3,65 ja Wave Y:ssä 3,2 tuumaa. Myös kameroiden kennojen koot poikkeavat, Wave M:ssä on viiden ja Wave Y:ssä kahden megapikselin kamera.

Bada 2.0 tuo mukanaan NFC-tunnistustekniikan, puheentunnistuksen, moniajon sekä Wi-Fi Directin (kuvissa ylhäältä alas: Wave 3, Wave M ja Wave Y).

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Taitaa Samsung panostaa enemmän ja enemmän tuohon Badaansa, Motorola-kaupan jälkeen. Ihan hyvän näköisiä luureja kaikki, mutta tuo GLONASS-tuki ihmetyttää. Tuntuu oudolta, että Samsung olisi siihen kelkkaan hyppäämässä.

Ja jos Nokian esittelyvideoissa esiintyy hieman epäselvää englantia, niin ei Samsung kyllä kovin paljoa paremmaksi pistä :D

Vastaa
ypsilon
ypsilon

3

No jos meinaat luuria myydä Venäjällä, niin Glonass on varmaan must. Ja eiköhän se tule kaikkiin puhelimiin GPS:n rinnalle.

Vastaa
Routalempi
Routalempi

5

Eikö tuo Glonass tuki tarkoita myös sitä, että voi käyttää molempiakin sateliitteja => sateliittimäärä kasvaa => paikannus tarkentuu. Tosin voisin olettaa että tuon ominaisuuden käyttöön otettua myös virrankulutus kasvaa. Vai miten tuo on toteutettu?

Vastaa
Squakki (vahvistamaton)

6

Itse omistan Wave 3 - kapulan ja mainio on. Suosittelen, itselläni tullut puhelimeen Polaris Office. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja