Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta kolme uutta Bada-puhelinta: Wave 3, Wave M ja Wave Y

6
Manu Pitkänen

Samsungilta kolme uutta Bada-puhelinta: Wave 3, Wave M ja Wave Y
Samsung on paljastanut uusia puhelimia, joita se aikoo esitellä Berliinin IFA-kulutuselektroniikkamessuilla. Toisin kuin tähän asti, puhelimet eivät ole Androideja vaan ne perustuvat yhtiön omaan Bada 2.0 -käyttöjärjestelmään (katso esittelyvideo lopusta).

Uudet puhelimet ovat Wave 3, Wave M ja Wave Y. Kolmikon tehokkain malli on ensimmäisenä mainittu Wave 3, josta löytyy Galaxy S:stä tuttu nelituumainen sAMOLED-näyttö, 1,4 gigahertsin suoritin, HSPA ja viiden megapikselin kamera. Alumiinilla vuorattu ja A-GPS:ää sekä GLONASSia tukeva puhelin painaa 122 grammaa.

Wave M ja Wave Y ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan vaatimattomampia. Niissä Bada 2.0:aa pyörittää 832 megahertsin taajuudella tikittävä suoritin ja TFT-näytön resoluutio on 320x480. Wave M:ssä näytön koko on 3,65 ja Wave Y:ssä 3,2 tuumaa. Myös kameroiden kennojen koot poikkeavat, Wave M:ssä on viiden ja Wave Y:ssä kahden megapikselin kamera.Bada 2.0 tuo mukanaan NFC-tunnistustekniikan, puheentunnistuksen, moniajon sekä Wi-Fi Directin (kuvissa ylhäältä alas: Wave 3, Wave M ja Wave Y).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Taitaa Samsung panostaa enemmän ja enemmän tuohon Badaansa, Motorola-kaupan jälkeen. Ihan hyvän näköisiä luureja kaikki, mutta tuo GLONASS-tuki ihmetyttää. Tuntuu oudolta, että Samsung olisi siihen kelkkaan hyppäämässä.

Ja jos Nokian esittelyvideoissa esiintyy hieman epäselvää englantia, niin ei Samsung kyllä kovin paljoa paremmaksi pistä :D

Vastaa
ypsilon
ypsilon

3

No jos meinaat luuria myydä Venäjällä, niin Glonass on varmaan must. Ja eiköhän se tule kaikkiin puhelimiin GPS:n rinnalle.

Vastaa
Routalempi
Routalempi

5

Eikö tuo Glonass tuki tarkoita myös sitä, että voi käyttää molempiakin sateliitteja => sateliittimäärä kasvaa => paikannus tarkentuu. Tosin voisin olettaa että tuon ominaisuuden käyttöön otettua myös virrankulutus kasvaa. Vai miten tuo on toteutettu?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Squakki (vahvistamaton)

6

Itse omistan Wave 3 - kapulan ja mainio on. Suosittelen, itselläni tullut puhelimeen Polaris Office. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.