Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta pikaviestin mobiililaitteille

10
Teemu Laitila

Samsungilta pikaviestin mobiililaitteille
Samsung on julkistanut uuden ChatON-nimisen pikaviestisovelluksen, jonka yhtiö lupaa tuoda kaikille suurille mobiilialustoille vielä vuoden loppuun mennessä. Samsungin ChatON tavoittelee samaa asemaa tekstiviestien korvaajana kuin Applen iOS 5:n mukana saapuva iMessage ja RIM:n suosittu BlackBerry Messenger.

Samsungin tavoitteena on tuoda ChatON perinteisten älypuhelinten lisäksi myös vähemmän älykkäisiin peruspuhelimiin, joka laajentaisi käyttäjäkuntaa ja auttaisi sovelluksen yleistymistä. Lisäksi Samsung suunnittelee PC-versiota sovelluksestaan.
Laajasta luvatusta tuestaan huolimatta Samsungin ChatON tulee olemaan vain yksi jo monista olemassa olevista tekstiviestit korvaavista pikaviestipalveluista. ChatON sisältää tuen muun muassa ryhmäviestittelylle ja pienimuotoisten videoviestien lähettämiselle.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Puppek
Puppek

1

Voi kun näihin saisi jonkun standardin. Skype, MSN, Facebook-chat, Google Talk jne. Mahdoton saada kaikki kaverit käyttämään yhtä tiettyä, eikä itsekään jaksa käyttää kymmentä erillaista.

Vastaa
hpaasov
hpaasov

2

Andoid + Google + Google+ -=> Google talk
Myös Facebook käyttää samaa avointa XMPP protokollaa. Ja siinä on myös ääni/video kommunikointimahdollisuus.

Joku saisi tehdä gateway -palvelun noihin suljettuihin chatti verkkoihin.

Vastaa
Mmikkis (vahvistamaton)

5

@1 Itse käyttänyt iPhonella meebo ohjelmaa jo kohta vuoden. Siinä on samassa nämä kaikki ja paljon muita palveluita: AIM, MSN, Yahoo IM, Google talk, Myspace IM, ICQ... Itseasiassa tuolla on varmaan 100 palvelua mistä suurimman osan nimiä koskaan kuullukkaan. Skypeä tosiaan ei löydy.

En kyllä näe mahdollisuutta tämän kaltaisille yhden palvelun ohjelmille, kun on tarjolla IM softia mihin saa samaan ohjelmaan monen eri palvelun käyttäjät, niissä tuntuu kuin käyttäjät käyttäisi yhtä palvelua vaikka listan käyttäjät voikin olla mese tai esim facebook chat käyttäjiä.

Vastaa
Unix/Ubuntu 10.04 (vahvistamaton)

6

Samsungin tavoitteena on tuoda ChatON perinteisten älypuhelinten lisäksi myös vähemmän älykkäisiin peruspuhelimiin, joka laajentaisi käyttäjäkuntaa ja auttaisi sovelluksen yleistymistä.
(Lisäksi Samsung suunnittelee PC-versiota sovelluksestaan).

Okey,no hyvä asia.
Mutta,toivottavasti on tulossa myös Linux-yhteensopiva versio!.

Vastaa
badmf
badmf

7

Itse kaipaisin, että joku kopioisi androidille n900:sen tavoitettavuus-valikon ja yhdistäisi sen yhteystietoihin, jolloin näkisi online-tilassa ollessaan yhteystiedoista ketkä ovat läsnä, ja chatistä riippumatta (msn, facebook jne) keskustelu olisi yhtä yksinkertaista kuin tekstiviestin kirjoittaminen..asia jota todella kaipaan tuhoutuneesta n900:sta.

Vastaa
just joo (vahvistamaton)

8

Eikä se samppa jo KIES:sistä uskonut että parempi kuin ei väännä wintoosa ohjelmii. Tuu toimii kuin osalla porukal, loput sit tappelee :D Henk koht kokemuksia tuosta paskasta mikä ilman mitään logiikkaa vaan päättää lakata toimimasta...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja