Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n Runnymede isolla näytöllä ja Beats Audio -kuulokkeilla vuoti nettiin

5
Teemu Laitila

HTC:n Runnymede isolla näytöllä ja Beats Audio -kuulokkeilla vuoti nettiin
Tiedot HTC:n uudesta jättimäisellä 4,7 tuuman ruudulla varustetusta Android-puhelimesta ovat vuotaneet nettiin. GSM Arenan tietojen perusteella Runnymede-nimellä tunnettu puhelinmalli on HTC:n ensimmäinen julkaisu, joka toimitetaan Beats Audio -kuulokkeilla varustettuna. HTC kertoi elokuun alkupuolle investoivansa 300 miljoonaa dollaria yhteistyöhön Beats by Dr. Dre -kuulokkeita valmistavan yrityksen kanssa.

Muilta ominaisuuksiltaan Runnymede yltää lähes tehokkaimpien puhelinten sarjaan. Sisällä hyrrää Qualcommin 1,5 GHz:n taajuudella toimiva yksiytiminen MSM8255-järjestelmäpiiri. RAM-muistia on 768 MB ja sisäistä tallennustilaa 16 GB.
Musiikkielämyksen lisäksi myös kameratekniikkaan on panostettu, sillä laitteesta löytyy 720p@60fps videokuvaa tallentava 8 MP takakamera 28mm f/2.2 arvoon kykenevällä laajakulmalinssillä.

Vaikka Runnymeden odotetaan saapuvan vasta joulusesongille, käyttöjärjestelmän kerrotaan olevan vielä Android 2.3.4 Gingerbread höystettynä uudella Sense 3.5 -käyttöliittymällä.


Beats Audio oli aiemmin HP:n yhteityökumppani ja Beats Audio -tekniikkaa
käytetään muun muassa TouchPad-tabletissa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

MrC00L
MrC00L

2

@1 kyllä 1080P @60fps kuulostas paljon paremmalta, kun se tuntuu jo olevan melkeen standardi high-end puhelimissa, ja Beats audio on kyllä melkoinen marketointi vitsi, äänenlaadullisesti kyseisen brändin tuotteet ovat täysin kukkua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Zx4Tk5 (vahvistamaton)

4

Missähän puhelimessa 1080p/60fps on standardi? Ei missään. Yksikään puhelin ei pyöritä 1080p:tä vielä täysin sulavasti eli edes 30fps:ää. Ei edes se Galaxy S2, vaikka kuinka yrittävät niin uskotella. Totuus on jotain ihan muuta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

5

En tosin ole itse kuunnellut Beatsin kuulokkeita, mutta äänentoistoa pitkään harrastaneena ja alan laitearvosteluja kriittisesti lukemaan tottuneena, luettuani useita Beatsin tuotteita koskevia arvioita voinen melko turvallisesti sanoa, että valmistajan kuulokkeet korostavat luonnottomasti bassoja, toistavat ääntä muutenkin vääristyneesti ja niitä myydään ensisijaisesti muotoilulla ja hype-markkinoinnilla. Beatsin tärkein investointikohde tuntuukin tuotekehityksen sijaan olevan julkkisten kautta tapahtuva vyöryttävä mainostaminen.

Sääli ettei HTC käynyt tekemään yhteistyötä jonkin sellaisen yrityksen kanssa, joka todella osaa valmistaa laadukkaita kuulokkeita, esimerkiksi Kossin, Sennheiserin, Beyerdynamicin, Shuren tai AKG:n. Se olisi ollut todellinen myyntivaltti. Tätä julkistusta voi pitää lähinnä surkuhupaisana vitsinä. Vähän sama kuin jokin ravintola julkistaisi suuren mainoskampanjan kera, että se alkaa käyttää ruoan valmistuksessa Euroshopper-tuotteita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja