Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone Mango julkaistaan 15. syyskuuta?

2
Manu Pitkänen

Windows Phone Mango julkaistaan 15. syyskuuta?
Windows Phone -käyttöjärjestelmän Mango-päivityksen on tiedetty ilmestyvän tämän vuoden syksyn aikana, mutta tarkka päivämäärä on ollut hakusessa. Monet merkit ovat viitanneet syyskuulle ja WPCentralin saamien tietojen mukaan julkaisu tapahtuisi 15. syyskuuta.

He saivat tiedon kehittäjältä, joka työskentelee melko tunnetussa ohjelmistotalossa. Sivusto pitää henkilöä luotettavana lähteenä. HTC:n asiakaspalvelu vahvisti myös, että julkaisupäivä on todella syyskuussa. He eivät kuitenkaan voineet ilmoittaa tarkkaa päivämäärää.

WPCentralin mukaan HTC:n asiakaspalvelun käyttämät sanat viittaisivat siihen, että Mangon ohjelmistopäivitys saapuisi myös 15. syyskuuta eli vanhemmatkin WP-puhelimet saisivat uuden ohjelmiston tuolloin.

Lisävahvistusta syyskuun 15. päivälle saadaan Dellin verkkokaupasta. Sen mukaan Dell Venue Pro -puhelimen toimitukset alkavat 15. päivä (sivua on päivitetty ja uuden tiedon mukaan puhelimen toimitukset alkavat 16. päivä). Aiempien huhujen mukaan puhelimen uudet toimitukset alkaisivat jahka Mango ilmestyy.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Tuon Mangon olisi pitänyt tulla ulos jo aikaa sitten, markkinoita ajatellen. Mutta parempi myöhään... Ja toivotaan, että sieltä tulee se "sleekki" ja viimeistelty tuote, mitä odotetaan. Valmiina ja oikeilla ominaisuuksilla, (ja iOS-käyttäjäkunnan rakastamilla rajoituksilla), varustettuna, se on varteenotettava kilpailija iOS:lle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja