Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Galaxy Note käsittelyssä ja huippupisteet Quadrant-testissä

8
Teemu Laitila

Videolla: Galaxy Note käsittelyssä ja huippupisteet Quadrant-testissä
Samsung julkaisi viime viikolla ristiriitaisen vastaanoton saaneen tabletin ja älypuhelimen rajoja hämärtävän Galaxy Noten. Arvioijasta riippuen laitteen giganttisen näytön on sanottu ylittävän älypuhelimelle soveltuvan rajan, mutta monen mielestä suuri on myös kaunista.

Ison näytön resoluutio on kiitettävät 1280x800 pikseliä ja pikselimäärää pyöritetään Samsungin 1,4 GHz:n taajuuteen kellotetulla kaksiytimisellä ARM Cortex A9 -prosessorilla ja Exynos-piirisarjalla.
GSM Arena uutisoi kreikkalaisen Techblog.gr-sivuston videosta, jossa Galaxy Note pääsee perinpohjaiseen tarkasteluun. Kreikkalaiset myös onnistuivat ajamaan laitteella Quadrant-testin, jonka tulokseksi saatiin 3624 pistettä. Noten tulos päihittää Samsungin tähänastisen lippulaivan Galaxy S II:n pisteet jopa muutamalla sadalla mittaajasta riippuen. Tulos on vielä vaikuttavampi, kun otetaan huomioon Noten moninkertainen pikselimäärä SGS2:n verrattuna.

Videolla voi tarkastella miten hyvin 5,3 tuuman kokoinen laite sopiikaan käteen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Pekka65
Pekka65

4

Ihme kyllä tuo ei näyttänyt liian suurelta puhelimeksi. Voisin hyvinki kuvitella ostavani tuon. Ja bluetooth handsfreen...hankala tuota olisi kaivaa esiin pelkän puhelun takia. ;)

Vastaa
SGS2 (vahvistamaton)

5

Tabletin ja älypuhelimen "risteytys"!.
Kyllä tuokin kelpaisi,jos hinta jää tulevan Galaxy Tab 8,9 mallin alle mitä tuleekaan maksamaan (600-700e)!.

Vastaa
pain83
pain83

6

Veikkaan, että noita tulee saamaan aika pian huutiksesta aika edullisestikin. Monet ostaa ja sitten huomaa, että onkin liian iso heidän tarpeisiin. Voin vain kuvitella kuinka hienosti tuossa toimii navigaattori softat yms. Noo täytyy jäädä odotteleen, että saa puhelimen käteen :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja