Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvisti seuraavan Nexuksen nimen

10
Manu Pitkänen

Samsung vahvisti seuraavan Nexuksen nimen
Googlen kolmannen sukupolven Nexus-puhelimen nimeksi on vahvistunut huhumyllyn suosikkina ollut Nexus Prime. Puhelimen valmistava Samsung on lisännyt sivuilleen User Agent Profile -tiedoston, josta tiedot ilmenevät.

Tiedosto paljastaa myös että Nexus Prime ja GT-I9250 ovat yksi ja sama, mitä osattiinkin hieman uumoilla. Ice Cream Sandwich -Androidilla varustetusta luurista odotetaan löytyvän 4,5 tuuman ja resoluutioltaan 1280x720 pikselin näyttö. User Agent Profilen mukaan resoluutio olisi kuitenkin vain tavallinen 480x800, mutta tätä epäillään placeholder-tekstiksi.


Applen iPhone 5:n haastajaksi veikkaillun Nexus Primen julkaisuun tuskin enää menee kauaa. Puhelin on jo ollut tarkastelussa Wi-Fi- ja Bluetooth-sertifikaattien osalta ja huhujen mukaan se tulisi kauppoihin loka-marraskuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Ei tarvitse Android-fanien enää kauhean kauvan odotella uutta huippumallia. Vai onko tämä liian pieni Noteen verrattuna? :D

Luulisi uuden huippumallin näyttöreson olevan tuo 1280x720. 480x800 olisi melko heikko huippumalliin.

Vastaa
KIPPO76
KIPPO76

2

Minkä ihmeen takia noita näyttöjen kokoo pitää koko ajan kasvattaa. SGS2 4,3 on jo hivenen liian iso, yhdellä kädellä ei enään kunnolla pysty ainakaan mun kokosilla näpeillä käyttään. No onneks tohon tuo korjauksen N9 ja SGS2 lähtee pöytälaatikkoon pölyttyyn.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 (vahvistamaton)

3

N9 onkin Mokia,jollasta minä ainakin kierrän kaukaa!.Ja varsinkin,jos/kun se on Wintoy Phonella varustettu!!. =)
Meego muuten kelpaisi ainakin vaihtoehdoksi.
Linux!. ;)

Vastaa
Jeva
Jeva

4

@3: Sori mutta mitä? N9 on ihan Maemo/Meego lelu eikä mikään Wintoosa (nimim. kyseistä puhelinta tehtaalla kädessä pitänyt ;))
En ole itse aivan varma onko se nyt Maemo jossa Meego yhteensopivuustila vai ihan varsinainen Meego, joku voinee valaista jos tietää varmaksi..

Itse uutiseen: Kyllähän tuollainen luuri jo kelpaisi. Tuo 480x800 resoluutio kyllä kuulostaa hivenen oudolle.. Kyllä se varmastikkin on se 1280x720.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

5

Ainahan näitä #3:n kaltaisia sankareita mahtuu mukaan... Ikävä kyllä... Tai toisaalta ne tuo kyllä sellasta värikästä vaihteulua mukanaan... :D

Vastaa
Malboro
Malboro

6

@2 Koska 4,3" on aivan liian pieni ;] Kyllä itse kaipaisin SGS2 omistajana vähän isompaa näyttöä ja parempaa resoa.

Pakko sen on olla 1280x720. Eikös Ice Cream Sandwich tehty (myös) hyödyntäen näitä isoja resoja?

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

7

OT: Yleensä nämä nro. 3:t ovat henkilöitä, jonka oma puhelin tai suosikkiluuri on nimimerkki tai "mokia" yms, (tietty rekisteröitymättömiä), kirjoittavat todella sekavaa ja monilta osin täysin perätöntä tekstiä ja monet vielä kehtaavat jopa "allekirjoittaa" viestinsä "t:osakkeenomistaja" :D

Kyllähän ne tuovat hauskaa väriä keskusteluun, ovat trolleja tai eivät. Itsekin välillä nauran näille, välillä otsasuoni pullistuu :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 (vahvistamaton)

8

ArttuH5N1 @
Se on hyvä,että on hauskaa.Ja tarkoitin kyllä,että N9 on Meego,ja että kierrän kaukaa tulevat Nokia mallit,joissa on WP. =)

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

9

@8
Joopa joo...

@7
Pakko se on vain koittaa hymyillä ja hymähdellä.. ;)
Nauraminenhan (ainakin ääneen) on meinaan epäkohteliasta. ;)

Vastaa
Anestic
Anestic

10

@3 :D Ootko muuten kokeillut tuota wintoyphonea ihan kunnolla?? Kun saavat pari versiota ulos niin on aika näpsäkkä. Nokian kunnon puhelimet nyt on sitte rungoltaan/raudaltaan huippuluokkaa. Enkä puhu nyt mistään prossutehoista :D

Liian iso näyttö tässsä minulle. 4" on ehdoton yläraja, 3,5" sopiva. "Tabletti" sitten jos näyttöpinta-alaa tarvii, mutta tollanen on jo typerän näkönen korvalle nostettuna... Tosin tämähän taitaa olla jonkin sortin demolaite.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja