Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin ensimmäinen Windows Phone Mango -puhelin kuvissa

6
Manu Pitkänen

Samsungin ensimmäinen Windows Phone Mango -puhelin kuvissa
Samsung esitteli viime vuonna ensimmäisten joukossa Windows Phone 7 -puhelimiaan ja Mango-päivityksen julkaisun lähestyessä myös korealaisvalmistaja valmistautuu uusien mallien esittelyyn. Verkkoon on vuotanut kuvia Samsungin ensimmäisestä Windows Phone Mango -puhelimesta.

Samsung SGH-i708 -nimellä tunnettava puhelin on läpäissyt onnistuneesti FCC:n tarkistuksen. Vaikka kuvissa näkyykin käyttöjärjestelmän vanha pyöreä logo, niin muutamat elementit paljastavat sen uudeksi puhelinmalliksi.
Kaiken kaikkiaan muutosta edelliseen Samsung Omnia 7:ään näyttäisi olevan erittäin vähän. Uutta on videopuheluille varattu etukamera ja puhelimen vasemmasta reunasta löytyvä neljäs fyysinen näppäin.

Puhelimen raudasta ei valitettavasti ole vielä tarkempia tietoja, mutta loputkin tiedot vahvistunevat lähiaikoina sillä Microsoftin uskotaan julkaisevan Mangon tällä viikolla. Phone Arenan tietojen mukaan puhelimesta löytyy poikkeuksellisen suuri 2000 mAh:n akku.Kommentit (6)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Samsungia täytyy kyllä kehua laitetarjonnasta sekä alustatarjonnasta. On Badaa, Androidia ja nyt WP tulee mukaan tähän. (Vaikka toisessa uutisessa haukuin Samsungia, yhden värivaihtoehdon tarjoamisesta.)

Ikävän monet kuluttajat, varsinkin iKuluttajat, toivovat vain, että Steve-setä tulee ja kertoo, mitä sinä tarvitset ja haluat, että ei tarvitse omaa pollaa rasittaa.

Puhelin itse näyttää melko tyypilliseltä WP-puhelimelta. Melko littana suorakaide. Suuri akku on kyllä ehdotonta plussaa, nykyään kun akkukeston kustannuksella muita ominaisuuksia nostetaan jatkuvasti.

Vastaa
WP Mango (vahvistamaton)

4

Mokia fanit nyt jaksaa taas haukkua Samsungia,kun Mokia...Nokia saa myöhemmin oman WP Mangon myyntiin ja HTC + Samsung ehtivät ennen!. =)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

@5 Vitsaa minulle, uutisen huonosta lukemisesta. Mutta omaksi puolustukseni, en pidä täysin keskeneräisiä, Mangoa edeltäneitä WP-puhelimia paljon minään. Mango on ensimmäinen edes lähelle valmis paketti.

Mutta tosiaan, luin uutisen liian vähällä ajatuksella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja