Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen ja Samsungin kiista jatkuu Ranskassa - haastajana Samsung

6
Teemu Laitila

Applen ja Samsungin kiista jatkuu Ranskassa - haastajana Samsung
Samsung on haastanut Applen oikeuteen Ranskassa useiden eri patenttien loukkaamisesta. Yhtiöiden patenttikiistoja on setvitty jo useissa eri oikeusasteissa ja useissa eri maissa. Kiistat alkoivat Applen väittäessä, että Samsungin puhelimet ja tabletit kopioivat Applen iPad- ja iPhone-laitteita. Tapojen mukaan Samsung on vastannut omilla haasteillaan ja viimeisimmät haasteet on jätetty Ranskassa.

Samsungin Ranskassa jättämä oikeushaaste ei liity aiemmin kiistakysymyksenä olleeseen ulkoiseen muotoiluun, vaan Samsungin mukaan Apple loukkaa kolmea yhtiön omistamaa patenttia.

Apple ei ole kommentoinut Samsungin uusinta haastetta. Aiemmin tässä kuussa saksalainen oikusistuin tuomitsi tablettien ulkoasuun liittyvän kanteen Applen hyväksi ja kielsi Samsungia myymästä Galaxy Tab 10.1 -laitettaan Saksassa. Lisäksi Apple on saavuttanut vastaavan voiton Hollannissa, jossa oikeus kielsi kolmen Samsungin matkapuhelinmallin myynnin.Eurooppalaisten oikeusistuinten lisäksi yhtiöiden välisiä kiistoja käsitellään Japanissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Applen hölmöstä väitteestä seurasi kunnon sota yritysten välille. No, ehkä tämän kautta edes nämä kaksi yritystä pystyvät selvittämään patenttisotkujaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
CarpeDiem^ (vahvistamaton)

3

Hauska nähdä millon samsung kyllästyy kokonaan ja lopettaa komponenttien toimittamisen applelle... siinähän rypisteleevät sitten :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
paha saa pian palkan (vahvistamaton)

4

Jos Apple voittaa tämän riidan,niin varmasti myös Apple tulee kärsimään...esim.Samsungilta saamien komponenttien toimituksesta eli Apple ei saa komponentteja Samsungilta!. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

5

@4 Bisnes on bisnestä ja muu on muuta. Samsung tuskin niin voi tehdä, eiköhän siellä ole tiukat sopparit tehty miten nämä hommat menee ja jos samsung lopettaisi komponenttien antamisen napsahtaisi varmaan sellaset maksut, että ei hääville tuntuisi :)

Mitä tulee siihen, että apple ei saisi enää samsungilta komponenttei niin silloin samsung menettäisi isoimman asiakkaansa. Eli kyllä se on samsung joka kärsisi. Itseasiassa ainakin uutisten ja huhujen perusteella apple on tilaamassa osia muualta kuin samsungilta, hyvä niin jos paikkansa pitää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja