Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n uutuuspuhelin vie Sensationin uudelle tasolle

12
Matti Vähäkainu

HTC:n uutuuspuhelin vie Sensationin uudelle tasolle
HTC on julkistanut uuden, huippuvarustellun Sensation XE -puhelinmallin, joka on käytännössä päivitetty versio suositusta HTC Sensation -älypuhelimesta. Vaikka puhelin on markkinoille tullessaan varmasti yksi parhaiten varustelluista ja kuumimmista laitteista, niin varsinaisia uudistuksia edeltäjään ei hirveästi tuoda.

HTC Sensation XE:ssä on Sensation-mallista tutut 4,3 tuuman qHD-kosketusnäyttö, 768 megatavua RAM-muistia, 8 megapikselin kamera Full HD -videokuvauksella ja Android Gingerbread -käyttöjärjestelmä. Muutoksia voi nähdä ainoastaan akkukapasiteetissa, suorittimessa, käyttöliittymässä ja äänentoistossa.

HTC Sensation XE on varustettu peräti 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimella, jota avustaa edeltäjästäkin tuttu Adreno 220 -grafiikkasuoritin. Akkukapasiteettia on kasvatettu 1520 mAh:sta 1730:een, joka nostaa valmistajan mukaan esimerkiksi valmiusaikaa parhaillaan jopa yli sadalla tunnilla. Lisäksi Sense-käyttöliittymästä tuodaan puhelimeen uusi versio.Äänentoistosta puhelimessa vastaa Dr. Dren Beats Audio -järjestelmä, joka optimoi äänentoiston Beats-kuulokkeille. Puhelimen mukana toimitetaan myös Beats Audio -kuulokkeet, joilla pääsee nauttimaan "ainutlaatuisesta" äänestä.

Puhelinta voidaan odottaa markkinoille vielä tämän kuukauden puolella. Hintatietoja HTC ei vielä varmistanut, mutta sanomattakin selvää, ettei puhelin irtoa kaupasta kovin edullisesti.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
SGS2 (vahvistamaton)

1

768 megatavua RAM-muistia...aika vähän on tämäntasoiselle puhelimelle,joka on tuplaydinprosessorilla varustettu (ja 1,5 Gigahertziä)!!.
2-3 Gigatavua pitäisi olla!.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

"Muutoksia voi nähdä AINOASTAAN akkukapasiteetissa, suorittimessa, käyttöliittymässä ja äänentoistossa. "

Mutta pitkästä aikaa Android-luuri joka ei aivan suoraan huku massaan. Tuo ulkonäkö miellyttää jo minunkin silmääni. Mutta todennäköisesti koko paketti pilataan uudella susirumalla Sensellä.

Vastaa
ep_
ep_

3

Vielähän tuossa näyttäisi olevan tuo vanha hyvä sense. Mutta jatkossa varmasti päivitetään siihen uuteen huonoon senseen.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

@3 "Lisäksi Sense-käyttöliittymästä tuodaan puhelimeen uusi versio. "
Jep, kuvissa vielä tuo "vanha kunnon", mutta uusi ilmeisesti tulossa. Sääli.

Vastaa
MQe
MQe

10

Jees, onpa nätti vehje tuo. :D
Älysivät jo nostaa vihdoin tuota akkukapasiteettiakin, se on ja on aina ollut aivan riittämätön ja tuplaprossu syö akkua senkin edestä.
Mutta...kuten sanottua, muistia kyllä saisi olla reilusti enemmän. Hinta vissiin tulee olemaan jostain suolaisen ja turhan kalliin väliltä?!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

11

10@
>Mutta...kuten sanottua, muistia kyllä saisi olla reilusti enemmän

RAMia 768MB, on kyllä aika paljon, haluatko sitä tosiaan reilustienemmän ? Mitä oikein meinaat laitteella tehdä ?

Kyse ei kuitenkaan ole mistään läppäristä jossa 10 kertaa suurempiakku ja puhaltimet .

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja