Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n rytmikapula ei ole suunnattu pelkästään naisille

4
Manu Pitkänen

HTC:n rytmikapula ei ole suunnattu pelkästään naisille
Saksalainen HTCInside-sivusto on paljastanut HTC:n tuovan markkinoille HTC Rhyme -nimellä varustetun Android-puhelimen. Kyseessä on sama laite, joka on aiemmin tunnettu HTC Blissinä.

HTC Blissin huhuttiin olevan naisille suunnattu Android-älypuhelin, mutta HTCInsiden mukaan tieto on hölynpölyä. Yhtiö ei aio kohdentaa puhelinta kummallekaan sukupuolelle. Sivusto ei osannut vielä sanoa teknisistä ominaisuuksista mitään, mutta tiedossa on ainakin uusi Sense (3.5) ja 3,7-tuumainen kosketusnäyttö. Aiempien tietojen mukaan siinä olisi myös gigahertsin suoritin sekä viiden megapikselin kamera.
Puhelimessa ei tulla käyttämään nimestään huolimatta Beats-tekniikkaa, joka löytyy esimerkiksi uudesta Sensation XE:stä. Sivusto kertoo olevansa varma, että HTC Rhyme esitellään 20. syyskuuta järjestettävässä tilaisuudessa.

Kommentit (4)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Pitkästä aikaa puhelinjulkistus. Jatkuvalla syötöllä julkistetaan niitä "matkupuhelimia", mitkä menevät tablettien kategoriaan heittämällä.

Vastaa
Kntl (vahvistamaton)

2

Kyllä mielestäni HTC julkisti lhan puhelimenkin kun Mango-laitteet julkisti. Eli Radar mielestäni mahtuu jopa Artun kokokriteereillä luuriksi, miten on? ;)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Ohhoh, itseltäni tuo HTC:n julkistus on mennyt täysin ohi. Tarkoitin itse asiassa siis kaikkien yhtiöiden julkistuksia, että nyt on julkistettu pääosin jättimäisiä luureja, mutta tietty mukana on poikkeuksia. Ja kyllä tuo Radar menee vielä puhelimesta ;D

Vastaa
jeijj888 (vahvistamaton)

4

joo nuo yli neljän tuuman luurit menee kyl mustaki jo vähän överiks

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja