Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä QWERTY-älypuhelin Optimus Q2

5
Matti Vähäkainu

LG:ltä QWERTY-älypuhelin Optimus Q2
LG on kertonut tuovansa markkinoille Optimus Q -älypuhelimen seuraajan, joka kantaa nimeä Optimus Q2. QWERTY-näppämistöllä ja neljän tuuman näytöllä varustettu älypuhelin tunnettiin aiemmin nimellä Optimus Note, mutta ilmeisesti Samsungin julkistuksen jälkeen nimeä on muutettu.

LG Optimus Q2 sisältää siis täyden QWERTY-näppäimistön, neljän tuuman IPS LCD -kosketusnäytön, viiden megapikselin kameran ja 1,2 gigahertsin Tegra 2 -tuplaydinsuorittimen. Liukuvalla QWERTY-näppäimistöllä varustetuksi laitteeksi Optimus Q2 on lisäksi varsin ohut 12,3 millimetrin paksuudella.

Android Gingerbreadillä varustettu puhelin saapuu myyntiin Etelä-Koreassa ensi viikolla, mutta valitettavasti tietoa muiden markkina-aluiden saatavuudesta ei ole. LG ei paljastanut myöskään hintatietoja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

squi
squi

2

Näissä qwerty-Androideissa on harmillisen vähän valikoimaa. Pitäis saada jotain lippulaivatason näppismalleja markkinoille esim kunnollislla resolla varustettuna.

Vastaa
Latwis
Latwis

3

@1 No eih... Esim N950 on tyylikkään näköinen qwerty puhelin, samoin E7. N900 ei koskaan ollut mikään tyylikäs, mutta sen hyvät ominaisuuden olivat jossain muualla (muokattavuus, ja avoimuus). Ellei N9 kelpaa vanhoille N900 käyttäjille, ei niille kyllä kelpaa mikään Android puhelinkaan, vaikka se kuinka muistuttaisi N900:sta.

Vastaa
ep_
ep_

4

Saisi tosiaan olla enemmän noita qwerty-androideja. Nykyiset markkinoilla olevat qwerty-androdit ovat päässeet pahasti vanhenemaan.

Vastaa
shnigi
shnigi

5

"ep_ @ 19.9.2011 15:53
Saisi tosiaan olla enemmän noita qwerty-androideja. Nykyiset markkinoilla olevat qwerty-androdit ovat päässeet pahasti vanhenemaan."

No todellakin, tämä näyttää olevan ensimmäinen android puhelin mitä voisin harkita jos hinta on kohdillaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja