Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

4Chan paljasti Samsung Galaxy S III:n ominaisuudet

14
Manu Pitkänen

4Chan paljasti Samsung Galaxy S III:n ominaisuudet
Kerroimme eilen 4Chanissa vaikuttavan käyttäjän ensikäden kokemuksista Googlen seuraavasta Nexus-puhelimesta ja kyseisellä palstalla tuntuu olevan muitakin tietoja jaettavana. Verkkoon on vuotanut Samsungin seuraavan sukupolven Galaxy S III -älypuhelimen tekniset tiedot.

Vuotaneiden tietojen mukaan Galaxy S III vaikuttaisi olevan joka suhteessa enemmän kuin SGSII. Niin näyttö- kuin teho-ominaisuuksissakaan ei ole pihistelty.

Galaxy S III käyttää Qualcommin S4-luokan 2,0 gigahertsin suoritinta, joihin perustuvien kuluttajatuotteiden kerrottiin ilmestyvän ensi vuoden alussa. Ytimiä myllystä löytyy yhteensä neljä kappaletta ja keskusmuistiakin on 1,5 gigatavua. Tallennustilaa on kohtuulliset 32 gigatavua. Sisuksista löytyy myös iso 2250 mAh:n akku.Kehitteillä oleva puhelin lyö edeltäjänsä muiltakin osin laudalta. Näyttö on tarkka, sen 4,65 tuuman Super AMOLED III -paneeli on varustettu oudolta tuntuvalta 1280x1024 pikselin resoluutiolla (352 PPI). Tarkkuutta voisi luulla virheeksi, mutta annettu PPI-luku ei täsmää luontevammalla 720p:n tarkkuudella. Pääkamerassa on 10 megapikselin kenno ja sillä voi kuvata Full HD -tasoista (60 fps) videokuvaa. NFC-sirukin pitäisi tietojen mukaan löytyä.

Puhelin on varustettu Googlen uusimmalla Android-käyttöjärjestelmällä eli Ice Cream Sandwichilla, jota on höystetty yhdessä Googlen kanssa kehitetyllä TouchWiz 5 -käyttöliittymällä. SGSIII julkistetaan helmi-maaliskuun MWC-messuilla ja maailmanlaajuinen saatavuus alkaa ensi vuoden puolivälin paikkeilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

shnigi
shnigi

2

Mihin tommosia tehoja enää alkaa tarvita kännykässä ? Eikö android pyöri huonommallakin raudalla :P

Vastaa
Fraek
Fraek

3

Eldar Murtazin ilmoitti Twitterissä että huhutut speksit ovat oikeat. Tiedä sitten miten luotettava tuo on..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 omist. (vahvistamaton)

7

Jo on Nokia ja Symbian (WP) trollit taas liikkeellä,kun kateus on vihreästä iskenyt JO!. =)

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

9

Kyllä tuo android on yllättävän raskas/huonosti koodattu sillä vaatii aivan järjettömät tehot pelkän käyttiksen pyörittämiseen verrattuna muihin käyttöjärjestelmiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja