Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esitteli Rhymen ja Charm Indicatorin

1
Manu Pitkänen

HTC esitteli Rhymen ja Charm Indicatorin
Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on esitellyt tänään odotetusti uuden naisväestölle epäsuorasti suunnatun Rhyme-älypuhelimen. Sen mukana toimitetaan uusi Sense ja siihen on saatavilla Charm Indicator -lisälaite.

Puhelin on varustettu varsin kohtalaisilla teknisillä ominaisuuksilla. Uudella Sense 3.5:llä höystetyn Android 2.3.4:n nopeudesta vastaa gigahertsin yksiydinprosessori, jota tukee 768 megatavun keskusmuisti. WVGA-tason kosketusnäytöllä on kokoa 3,7 tuumaa. Puhelimesta löytyy lisäksi LED-salamalla varustettu viiden megapikselin kamera, etukamera, HSDPA, Wi-Fi, GPS ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Kuulokeliitäntään voi liittää tavalliset nappikuulokkeet, mutta siihen on saatavilla myös Charm Indicator -lisälaite. Toinen pää on tarkoitus kiinnittää käsilaukun ulkopuolelle, jolloin käyttäjä näkee sen lähettämän visuaalisen merkin kautta milloin puhelin tarvitsee huomiota. Muita lisälaitteita ovat telakka, Bluetooth-kuulokkeet ja käsihihna.Puhelin tulee myyntiin purppuran ja hopean värisenä, jälkimmäinen tulee myyntiin myöhemmin. HTC ei vahvistanut vielä Rhymen hintaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Varmaan aika kätevä tuo "charmi-indikaattori". Moni nainen kun tuntuu kantavan puhelinta laukkunsa pohjalla, äänieristetyssä kammiossa, täysin tavoittamattomissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja