Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy Note joulumyyntiin Briteissä

5
Matti Vähäkainu

Samsung Galaxy Note joulumyyntiin Briteissä
Brittiläinen matkapuhelinmyyjä Clove on kertonut virallisessa blogissaan, että odottaa Samsung Galaxy Note -älypuhelinta kauppojensa hyllyille marraskuussa. Puhelimiin erikoistunut jälleenmyyjä kertoo kysyvänsä mahdollisia tietoja puhelimen saatavuudesta valmistajalta päivittäin.

Odotettu puhelin on näillä näkymin brittiläisten ostettavissa marraskuun loppupuolella, joka viittaa siihen, että Suomessakin ollaan todennäköisesti aikataulussa. Täyttä varmuutta aikataulusta ei vielä ole, kuten ei myöskään hinnasta. Clove arvioi verottoman hinnan asettuvan kuitenkin suurinpiirtein 500 puntaan eli noin 572 euroon, joka on myös kaupan ennakkotilaushinta.
Mikäli et ollut Galaxy Noten julkistuksen aikaan kuulolla, niin kyseessä on peräti 5,3 tuuman WXGA-resoluution (1280x800) kosketusnäytöllä varustettu eräänlainen tabletin ja älypuhelimen hybridi. Puhelimen sisuksissa hyrrää 1,4 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja kamerasta löytyy megapikseleitä kahdeksan.

Samsungin Suomen osaston julkistuksen yhteydessä kertomien tietojen mukaan puhelimen pitäisi saapua myyntiin niin ikään marraskuussa. Suositushinnaksi Samsung kertoi Suomen osalta vielä Brittejä huomattavasti korkeamman hinnan, peräti 799 euroa.

Kommentit (5)

user_org (vahvistamaton)

4

@uutinen
>Odotettu puhelin on näillä näkymin brittiläisten ostettavissa
>marraskuun loppupuolella, joka viittaa siihen, että Suomessakin
>ollaan todennäköisesti aikataulussa. Täyttä varmuutta aikataulusta
>ei vielä ole, kuten ei myöskään hinnasta.

Ajatus vähän kadonnut?

Vastaa
SGS2 JYRÄÄ! (vahvistamaton)

5

Hinnoittelu on ehkä vähän "suolainen",MUTTA...Tuollaisella pikselitiheydellä olevan Super Amoled PLUS-näytön tekeminen ei ole aivan halvimmasta päästä,joten hinta johtunee pääsääntöisesti (näytöstä) joka on myös (laitteen kallein komponentti).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja