Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä edullinen ja pitkällä akkukestolla varustettu älypuhelin

1
Manu Pitkänen

LG:ltä edullinen ja pitkällä akkukestolla varustettu älypuhelin
LG on julkistanut edullisen Optimus Hub -älypuhelimen. Androidiin perustuva Optimus Onen seuraaja tulee myyntiin marraskuussa 250 euron hintaan.

Edullisuutensa ohella Optimus Hubin valtteina ovat pitkä akkukesto ja medianjako-ominaisuudet. Yhtiön mukaan puhelimen 1500 milliampeeritunnin akkua ei tarvitse ladata päivittäin, muttei antanut lehdistötiedotteessa tarkempia puheaikatietoja. Akkukestoa on parannettu erilaisten virransäästöominaisuuksien avulla, jotka tuovat puhelimelle 30 prosenttia lisää käyttöaikaa.

Optimus Hubissa käytetään 3,5 tuuman kapasitiivista kosketusnäyttöä, joka resoluutio yltää 320x480 pikseliin. Suorituskyvystä vastaa 800 megahertsin suoritin.

Tiedostojen vaivattomaa jakamista varten LG on lisännyt Optimus Hubiin Wifi Cast- ja DLNA-tuet, joiden avulla valokuvia tai muita tiedostoja voi katsella muilta kannettavilta laitteilta tai televisiosta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

johku12
johku12

1

aika kallis kun vertaa esim kytkyllä ja ylimääräsellä liittymällä ostettuun bladeen jolloin hintaa tulee n.140 euroa ja akku tarvitsi ladata joka toinen päivä, näyttö oli tarkempi ja samankokoinen, sama käyttöjärjestelmä ym

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja