Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone Mango -päivitys saapuu lähiviikkoina

5
Manu Pitkänen

Windows Phone Mango -päivitys saapuu lähiviikkoina
Microsoft on vahvistanut, että sen kovasti odotettu Windows Phone Mango -päivitys saapuu puhelimiin lähiviikkojen aikana. Yhtiö tiedotti asiasta Windows Phone -blogissaan.

Päivitys saapuu vanhoihin Windows Phone 7 -puhelimiin ensi tai sitä seuraavalla viikolla. Muutamat valmistajat ovat jo ehtineet esitellä Mangoon perustuvia puhelimia. Nimekkäistä valmistajista HTC esitteli Radarin ja Titanin tämän kuun ensimmäinen päivä. Yhdysvaltalaisen AT&T-operaattorin mukaan Samsungiltakin on luvassa Mango-pohjaiset Focus S- ja Focus Flash -puhelimet. Nokian odotetaan esittelevän omat mallinsa ensi kuussa.
Microsoftin mukaan sen uusi mobiilikäyttöjärjestelmä sisältää yli 500 parannusta verrattuna Windows Phone 7:ään. Uutta on muiden muassa tuki videopuheluille, moniajo, sosiaalisten medioiden tiiviimpi integrointi ja Wi-Fi Hotspot.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Omnia 7 (vahvistamaton)

3

Koska mahtavat Mango-pohjaiset,Samsung Focus S -ja Focus Flash-mallit tulla täällä Suomessa myyntiin?. :)

Vastaa
Jonahan
Jonahan

5

Tosi hyvältähän se näyttää. Jos toimii käytännössäkin yhtä hyvin niin eiköhän itku Nokian valinnasta vähän vähene jatkossa. Toki onnistumiseen Nokia tarvitsee muutakin kuin toimivan käyttiksen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja