Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung päivittää Galaxy S 2:n LTE- ja HD-aikaan

8
Teemu Laitila

Samsung päivittää Galaxy S 2:n LTE- ja HD-aikaan
Samsung on julkaissut kotimarkkinoilleen kaksi uutta versiota yhtiön älypuhelinmalliston lippulaivasta. Galaxy S II LTE ja Galaxy S II HD LTE muistuttavat paljolti alkuperäistä mallia, mutta päivitetyllä suorituskyvyllä sekä nopeammilla nettiyhteyksillä.

Samsung Galaxy S II:n LTE-yhteyksillä varustettua versiota esiteltiin jo Berliinin IFA-messuilla viime kuussa. Laitteen tuplaydinprosessori on kellotettu 1,5 GHz:n ja näytön koko on amerikkalaismallien mukaisesti kasvanut 4,5 tuumaan alkuperäisestä 4,3 tuumasta. Paneeli on edelleen WVGA-resoluutiolla toimiva Super AMOLED Plus. Lisäksi korealaisversio sisältää NFC-tuen.

Kaksikosta mielenkiintoisempi on kuitenkin Galaxy S II HD LTE. HD-malli muistuttaa pelkkää LTE-mallia kaikilta muilta osin, mutta laitteessa on massiivinen 4,65 tuuman näyttö. Näytön resoluutio on kasvatettu 1280x720 pikseliin, mikä tarkoittaa 316 pikseliä tuumaa kohti.


LTE-verkkojen ollessa Suomessa ja suurimmassa osassa Eurooppaa vasta lähinnä koekäyttöasteella, päivitettyjä malleja tuskin nähdään pohjolassa ihan pian.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
SGS2 tyytyväinen! (vahvistamaton)

1

Tuo Galaxy S II HD LTE menee kyllä ostoslistalle,kun rantautuu tänne Suomeen myyntiin!.Näytön suurempi resoluutio (316 pikseliä tuumaa kohti) ainakin mielyttää jo!. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja