Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung päivittää Galaxy S 2:n LTE- ja HD-aikaan

8
Teemu Laitila

Samsung päivittää Galaxy S 2:n LTE- ja HD-aikaan
Samsung on julkaissut kotimarkkinoilleen kaksi uutta versiota yhtiön älypuhelinmalliston lippulaivasta. Galaxy S II LTE ja Galaxy S II HD LTE muistuttavat paljolti alkuperäistä mallia, mutta päivitetyllä suorituskyvyllä sekä nopeammilla nettiyhteyksillä.

Samsung Galaxy S II:n LTE-yhteyksillä varustettua versiota esiteltiin jo Berliinin IFA-messuilla viime kuussa. Laitteen tuplaydinprosessori on kellotettu 1,5 GHz:n ja näytön koko on amerikkalaismallien mukaisesti kasvanut 4,5 tuumaan alkuperäisestä 4,3 tuumasta. Paneeli on edelleen WVGA-resoluutiolla toimiva Super AMOLED Plus. Lisäksi korealaisversio sisältää NFC-tuen.

Kaksikosta mielenkiintoisempi on kuitenkin Galaxy S II HD LTE. HD-malli muistuttaa pelkkää LTE-mallia kaikilta muilta osin, mutta laitteessa on massiivinen 4,65 tuuman näyttö. Näytön resoluutio on kasvatettu 1280x720 pikseliin, mikä tarkoittaa 316 pikseliä tuumaa kohti.


LTE-verkkojen ollessa Suomessa ja suurimmassa osassa Eurooppaa vasta lähinnä koekäyttöasteella, päivitettyjä malleja tuskin nähdään pohjolassa ihan pian.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
SGS2 tyytyväinen! (vahvistamaton)

1

Tuo Galaxy S II HD LTE menee kyllä ostoslistalle,kun rantautuu tänne Suomeen myyntiin!.Näytön suurempi resoluutio (316 pikseliä tuumaa kohti) ainakin mielyttää jo!. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja