Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple järjestää iPhone-tilaisuuden 4. lokakuuta

4
Manu Pitkänen

Apple järjestää iPhone-tilaisuuden 4. lokakuuta
Tietotekniikkayhtiö Apple on alkanut lähettää lehdistölle kutsuja 4. lokakuuta järjestettävään tilaisuuteen, jonka aiheena on iPhone. Yhtiö ei kuitenkaan halunnut paljastaa millä tavalla tilaisuus liittyy sen suosittuun puhelinmallistoon, mutta kaikki enteet viittaavat iPhone 5:n julkistustilaisuuteen.

Kerroimme jo aiemmin viime viikolla All Things Digital -blogin tiedoista, joiden mukaan Apple esittelisi uuden puhelimen tai uusia puhelimia 4. lokakuuta. Tilaisuus järjestetään kotkanpesässä eli yhtiön päämajassa Cupertinossa. Tämän on uskottu viittaavan siihen, että Apple aikoo demonstroida puhelimen LTE-ominaisuuksia.
Uuden iPhonen tai uusien iPhone -puhelimien ympärillä on kuhissut huhuja niin paljon, ettei kukaan oikein tiedä mitä Applelta on luvassa. Kohtalaisella varmuudella voidaan kuitenkin sanoa, että tiedossa on kaksi puhelinmallia: keskitasoinen iPhone 4S ja high-end-käyttäjille suunnattu iPhone 5.

Jälkimmäisestä löytyy mahdollisesti uusi kaksiytiminen A5-suoritin ja parannettu kahdeksan megapikselin kamera. Näytön koko on myös mahdollisesti suurentunut ja puhelimen paksuutta on pienennetty entisestään.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Mmikkis (vahvistamaton)

1

"Kohtalaisella varmuudella voidaan kuitenkin sanoa, että tiedossa on kaksi puhelinmallia: keskitasoinen iPhone 4S ja high-end-käyttäjille suunnattu iPhone 5."

Mun mielestä toi Applen kuvavihje kyllä vihjaa vain yhteen iPhoneen, mutta varmaahan se on vasta viikon päästä :) Voihan toi ykkönen myös viitata, että yksi viikko aikaa, mutta tuskin.

Ja tuo let's talk iPhone viittaa suurella todennäköisyydellä tulevaan puhe "assistenttiin" joka ilmeisesti tulee löytymään ainoastaan uudesta iPhonesta.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

2

Hieman ihmetyttää tuo "kohtalaisella varmuudella"..

Samaa mieltä puhe assistentista.. Olisi kyllä älypuhelin markkinat sekaisin jos toisivat edullisen iphonen.. alle 350€ hintaisen..

Söisivät sillä kyllä omat ipod Touch markkinat kertaheitolla, sillä ei noiden väliinkään mahdu hinnoittelemaan puhelinta niin, että Touchin ostaminen olisi enää mitenkään järkevää..

Vastaa
Mmikkis (vahvistamaton)

4

http://www.youtube.com/watch?v=TU7iCNIumpc Toisaalta löyty vielä mielenkiintoinen video sekoittamaan pakkaa juuri ennen julkaisua :) On kumma, että noita iPhone 5 koteloita on vaikka kuinka paljon, mutta kuitenkin kaikki huhut viitta iPhone 4S luuriin. Noissa videon koteloissa on myös tuo oheneva takakansi mistä on ollut huhuja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja