Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta Android-älypuhelin kolmen päivän akkukestolla

10
Manu Pitkänen

Huaweilta Android-älypuhelin kolmen päivän akkukestolla
Kiinalainen Huawei virittelee tervettä kilpailua älypuhelimien akkukestoon liittyen, mikä on ollut niiden suurin kompastuskivi tähän asti. Yhtiön hiljattain julkaiseman Honor-älypuhelimen 1900 milliampeeritunnin akun kerrotaan kestävän yhdellä latauksella kolme päivää.

Akkukesto on parhain nelituumaisten älypuhelinten joukossa, vaikka akun suuruudessa yhtiö ei aivan yllä ennätyslukemiin (mm. Atrix 4G:ssä on 1930 mAh:n akku). Puhelin painaa 140 grammaa ja nelituumaisen näytön tarkkuus yltää 854x480 pikseliin.
Hyvän akkukeston ohella Huawei Honorista löytyy tarpeeksi potkua peruskäyttäjälle. Android 2.3.5 -käyttöjärjestelmää pyörittää 1,4 gigahertsin yksiytiminen suoritin ja keskusmuistia löytyy järjestelmän käyttöön puoli gigatavua. Tallennustilaa on neljä gigatavua. Kahdeksan megapikselin kameran ohella puhelimesta löytyy kahden megapikselin etukamera.

Huawei Honor tulee myyntiin tämän vuoden lopulla eri puolilla Aasiaa. Pohjois-Amerikkaan tai Eurooppaan liittyviä tietoja ei kerrottu.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

perhana
perhana

2

On tosiaan outoa että puhelinvalmistajat eivät oikeasti tunnu paneutuvan akkukestoon juurikaan, kun ongelma olisi suurelta osin ratkaistavissa ohjelmallisesti muutamilla automaattisilla toiminnoilla.
Itse pääsen esim ZTE Bladella helposti tuohon 3 päivän akkukestoon ihan pelkästään pudottamalla datan kokonaan pois päältä yön ajaksi, ja päivisin aina kun ei tarvitse nopeaa latausta asettamalla yhteyden 2G tilaan ja vaihtamalla 3G:n ainoastaan tarvittaessa... sähköpostien saapumisilmoitukset ja muut tiedotukset kyllä tulee pelkkä 2G päälläkin.
Eli jos nämä olisi jo ihan perusasetuksilla ilman eri säätöä hoidettu automaattisesti, ja kaikki turhat synkronoinnit sun muut ajastettu tapahtumaan harvemmin, akkukesto tuplaantuisi... ei varmaan olisi mahdottomuus laittaa puhelin pitämään normaalisti pelkän 2G:n päällä ja vaihtamaan automaattisesti 3G:lle silloin kun selain tai jokin vastaava nopeaa dataa tarvitseva sovellus avataan, ja valmiustilassa eli näyttö sammutettuna riittäisi jos data kytkeytyisi päälle hetkeksi esim. 30 minuutin välein.

Vastaa
perhana
perhana

3

@1
Ilmeisesti tuossa tarkoitetaan valmiusaikaa, eli puhelin ja datayhteydet päällä "allowing them to share and connect for up to three days on a single charge"
Kun tosiaan monet nykyiset android luurit 3G ja muut herkut päällä pidettynä alkaa jo yhden päivän jälkeen huutamaan laturia

Vastaa
repino
repino

5

Juu, perhana huawein U8800:ssa tuntuu ja kai muissakin olevan ongelmana tuo akun kesto.
Tuntuu, että soittaa voi vaikka kuinka kauan, mutta se syö sikana valmiustilassa ollessaan.

Vastaa
ei mikään Mokia. (vahvistamaton)

6

On ainakin kehittyneempi älypuhelimeksi,kuin Nokia N8 (Symbian) tai Nokia N9!. ;)
Kiinalaiset valmistajat tulevat ISOILLE markkinoille!!!. =)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

7

No siis, onko tuo 3 päivää hyväkin saavutus? Ja todellakin on hieno juttu, että edes joku ottaa näinkin oleellisen seikan huomioon. Yleensä tuo akkukesto on sivuutettu täysin, leikkiessä tuumilla ja megahertseillä. Mielestäni tuon kolmen päivän pitäisi olla täysin vakiokamaa.

Ihan hieno ja kohtuuhintainen luuri, muutes.

Vastaa
Jupsu
Jupsu

8

Minä taas luulen että tuo 3 päivää on laskettu peruskäytössä, koska nykyinenkin huaweini kestää noin 1,5 - 2 päivää lataamatta ja tässä on 1500mah akku, joten ihan realistiselta tuo 3pv tuntuu! ja olisi myös todella hienoa kun muutkin valmistaja koittaisivat tehä jotain akunkestojen kanssa!

Vastaa
anaaj (vahvistamaton)

9

Mites nuo Huawein tuotteet, mistä niitä voi tilata netistä? Enkä puhu nyt operaattoreiden valikoimassa olevia. Vaan esim tätä Honoria, jos se ei tulekaan suomen markkinoille. Mistä siis voi tilata netistä ulkomailta?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja