Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone Marketplace toimii nyt myös selaimella

2
Teemu Laitila

Windows Phone Marketplace toimii nyt myös selaimella
Microsoft on avannut mobiilialustalleen sovelluksia myyvästä Windows Phone Marketplace -kaupasta selaimella käytettävän version. Microsoft paljasti suunnitelmat sovelluskaupan selainversiosta jo viime keväänä Mango-päivityksen julkaisun yhteydessä. Sovelluskaupasta on olemassa myös suomeksi käännetty versio.

Kaupan ulkonäkö jatkaa luonnollisesti Windows Phone -laitteiden käyttöliittymän ruutuihin perustuvaa minimalistista linjaa. Microsoft lupasi julkaisun yhteydessä kehittäjille paremman tavan erottua joukosta ja mainostaa sovelluksiaan ja siihen tarkoitukseen on kehitetty muistakin sovelluskaupoista tuttu sovelluskaruselli etusivulle.

Sovelluksia on mahdollista selata kategorian, genren mukaan ja listoja voi puolestaan järjestää esimerkiksi sovellusten suosion perusteella.
Sovelluskauppa on liitetty käyttäjän Windows Live -tiliin, jonka kautta hoidetaan myös maksullisten sovellusten ostaminen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Jes, nyt pääsee selaimellakin tutkiskelemaan tyhjää kauppaa. No ei vaiskaan. Mutta nopeasti selailemalla, kyllä tuo kovin "tyhjältä" vaikuttaa androidin ja iOS:n kauppoihin. Mutta eiköhän tuokin täyty, kun WP saa tuulta alleen. Toivottavasti WP Marketti ei vain tulisi yhtä täyteen roskaa/haittaohjelmia.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

2

TEin just haun työkäyttöön tarittavista softista/ niiden korvaajista ja aika lohdutonta oli.. ei mitään, edes lähellekään vastaavaa..

Web-kehitykseen ja grafiikkaan liittyvistä lisäosista oli kyse + livezilla helpdeskin ohjelmsitosta..

Eli odotellaan josko tuostakin tulisi joskus vaihtoehto minulle.. Voisi muuten ollakin ihan soiva puhelin:)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja