Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hitachilta edullisia 4,5 tuuman 720p-näyttöjä älypuhelimiin

2
Manu Pitkänen

Hitachilta edullisia 4,5 tuuman 720p-näyttöjä älypuhelimiin
Elektroniikkajätti Hitachi kertoi aloittaneensa 4,5 tuuman LCD-näyttöjen valmistuksen uudella edullisella tekniikalla. Näyttöpaneelien resoluutio yltää 720p:hen, kirkkaus 500 cd/m2:iin ja kontrastisuhde on 1100:1 .

Älypuhelimien näyttöjen koot ovat kasvaneet hiljalleen ja ovat ylittäneet jo reippaasti yli neljän tuuman. Samalla puhelimien näytöistä on haluttu tehdä aiempaa tarkempia. Hitachi yrittää uudella tuotantolinjallaan vastata tähän kasvaneeseen kysyntään. Yhtiö valmistaa paneelit uuteen amorfiseen piihin perustuvalla menetelmällä, jonka pitäisi olla nykyisiä menetelmiä edullisempi.

Periaatteessa Hitachin ansiosta isoja ja tarkkoja paneeleita voitaisiin alkaa käyttää aiempaa edullisimmissa älypuhelinmalleissa, mutta valmistajat voivat hyödyntää tilannetta kasvattamalla high-end-mallien marginaaleja.Paneelit tarvitsevat myös aiempaa vähemmän taustavalaistusta, mikä tietää pienempää tehonkulutusta ja tätä kautta pitempää akkukestoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Zaggy
Zaggy

2

Osaa ne japskit kuule aikalailla yhtä hyvin(ellei jopa paremmin) tehdä kaikenlaisia vempaimia kuin siellä sinun Koreassasi. Katsotaan mitä sieltä tullooo.. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja