Android 4.0 ja Googlen Nexus Prime -puhelin julkistetaan 11. lokakuuta

3
Manu Pitkänen

Android 4.0 ja Googlen Nexus Prime -puhelin julkistetaan 11. lokakuuta
Samsung on lähettänyt kutsuja, joissa se pyytää olemaan läsnä 11. lokakuuta järjestettävässä Unpacked-tapahtumassa ja tulla katsomaan mitä uutta Androidilla on tarjottavana. Androidin neljättä versiota eli niin sanottua Android Ice Cream Sandwichiä on odotettu lokakuuksi, joten merkit osoittavat vahvasti sen julkistuksen suuntaan.

Tapahtumasta välitetään Android and Me -sivuston mukaan live-kuvaa YouTuben kautta, joten kyse on selvästi korkean profiilin julkistustilaisuudesta. Tapahtuma alkaa kello 11:30 Suomen aikaa (1:30 PST, aamulla)

Julkistukset tuskin jäävät pelkän käyttöjärjestelmän tasolle, sillä tapana on ollut esitellä uusia laitteita samaan aikaan. Lisäksi kutsun lähettäjänä on Samsung, jonka tiedetään olevan Googlen Nexus Prime -puhelimen takana. Ennakkotietojen perusteella Nexus Prime on varsin herkullinen high end -puhelin, jota tullaan takuuvarmasti vertaamaan monellakin tapaa viikkoa aiemmin esiteltävään iPhoneen.



Matkapuhelinrintamalla on tapahtunut ja tapahtuu lähiviikkojen aikana paljon isoja asioita. Microsoft aloitti Mango-päivityksen jakelun, Intel kertoi panostavansa nyt MeeGon sijaan Tizeniin (Samsungin kanssa), Apple julkistaa uuden iPhone-puhelimen (tai uusia puhelimia) 4. lokakuuta, uusi Android sekä Nexus esitellään ja Nokia järjestää vielä kuun lopulla Nokia World -tapahtuman.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (3)

mniskane
mniskane

1

Kertakaikkiaan mielenkiintoinen jakso mobiilimaailmassa toi seuraavat 6 viikkoa. Voisi myös kuvitella, että laitteita nähdään kaupoissa hyvin pian jotta joulumarkkinoilta ei myöhästytä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Nokialta myös näyttäisi olevan tulossa se uusi "halpiskäyttis". Mutta tosiaan, kiireistä aikaa mobiilibisneksessä.

Innolla odotan tuota "jäätelöleipää". Saa nähdä miten ovat onnistuneet yhdistämään tablet-version ja puhelinversion. Jos ne tässä versiossa on yhdistetty ja jos sille on tarvetta. (Lähes kaikki high end-puhelimet kun ovat käytännössä tabletteja.)

Vastaa
Thor1993
Thor1993

3

@1 Todellakin. Just faijan kanssa puhuttii ja tultii siihen tuloksee, että älyttömän suurella mielenkiinnolla saa oottaa ja kattoo, kun kaikki suurimmat pelurit lyö ässät pöytään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.