Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 4.0 ja Googlen Nexus Prime -puhelin julkistetaan 11. lokakuuta

3
Manu Pitkänen

Android 4.0 ja Googlen Nexus Prime -puhelin julkistetaan 11. lokakuuta
Samsung on lähettänyt kutsuja, joissa se pyytää olemaan läsnä 11. lokakuuta järjestettävässä Unpacked-tapahtumassa ja tulla katsomaan mitä uutta Androidilla on tarjottavana. Androidin neljättä versiota eli niin sanottua Android Ice Cream Sandwichiä on odotettu lokakuuksi, joten merkit osoittavat vahvasti sen julkistuksen suuntaan.

Tapahtumasta välitetään Android and Me -sivuston mukaan live-kuvaa YouTuben kautta, joten kyse on selvästi korkean profiilin julkistustilaisuudesta. Tapahtuma alkaa kello 11:30 Suomen aikaa (1:30 PST, aamulla)

Julkistukset tuskin jäävät pelkän käyttöjärjestelmän tasolle, sillä tapana on ollut esitellä uusia laitteita samaan aikaan. Lisäksi kutsun lähettäjänä on Samsung, jonka tiedetään olevan Googlen Nexus Prime -puhelimen takana. Ennakkotietojen perusteella Nexus Prime on varsin herkullinen high end -puhelin, jota tullaan takuuvarmasti vertaamaan monellakin tapaa viikkoa aiemmin esiteltävään iPhoneen.


Matkapuhelinrintamalla on tapahtunut ja tapahtuu lähiviikkojen aikana paljon isoja asioita. Microsoft aloitti Mango-päivityksen jakelun, Intel kertoi panostavansa nyt MeeGon sijaan Tizeniin (Samsungin kanssa), Apple julkistaa uuden iPhone-puhelimen (tai uusia puhelimia) 4. lokakuuta, uusi Android sekä Nexus esitellään ja Nokia järjestää vielä kuun lopulla Nokia World -tapahtuman.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

mniskane
mniskane

1

Kertakaikkiaan mielenkiintoinen jakso mobiilimaailmassa toi seuraavat 6 viikkoa. Voisi myös kuvitella, että laitteita nähdään kaupoissa hyvin pian jotta joulumarkkinoilta ei myöhästytä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Nokialta myös näyttäisi olevan tulossa se uusi "halpiskäyttis". Mutta tosiaan, kiireistä aikaa mobiilibisneksessä.

Innolla odotan tuota "jäätelöleipää". Saa nähdä miten ovat onnistuneet yhdistämään tablet-version ja puhelinversion. Jos ne tässä versiossa on yhdistetty ja jos sille on tarvetta. (Lähes kaikki high end-puhelimet kun ovat käytännössä tabletteja.)

Vastaa
Thor1993
Thor1993

3

@1 Todellakin. Just faijan kanssa puhuttii ja tultii siihen tuloksee, että älyttömän suurella mielenkiinnolla saa oottaa ja kattoo, kun kaikki suurimmat pelurit lyö ässät pöytään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja