Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Explorer laajentaa budjetti-Androidien valikoimaa

5
Teemu Laitila

HTC Explorer laajentaa budjetti-Androidien valikoimaa
HTC julkistanut uuden Explorer-nimisen älypuhelimen, jolla yhtiö pyrkii laajentamaan mallistoaan myös budjettiluokan laitteisiin. Explorer tulee HTC:n mukaan olemaan yhtiön malliston halvin laite. Yhtiöstä ei kerrota tarkkaa hintaa, mutta hintaluokaksi kerrotaan alle 300 euroa.

Matala hinta näkyy selkeästi laitteen komponenteissa. 3,2 tuuman näytön resoluutio on 480x320 pikseliä. Prosessori toimii 600 MHz:n taajuudella ja tallennustilaa on tarjolla 512 megatavua. Lisätilaa saa micro-SD-kortilla. Laitteen takapuolelta löytyvän kameran kenno tallentaa kuvia 5 MP tarkkuudella.

Uusimman Android-version päällä pyörii HTC:n oma Sense-käyttöliittymä. Käytössä on kuitenkin Sensen nimenomaan hitaille puhelimille optimoitu versio, josta on sulavan toiminnan takaamiseksi poistettu esimerkiksi osa animaatioista.

HTC:n mukaan Explorer on ensimmäinen vastaavan kokoisille näytöillä varustetuista laitteista, joka sisältää tuen myös Flash-tekniikalle. Hitaalla prosessorilla Flashia sisältävien nettisivujen selaaminen ei kuitenkaan välttämättä ole erityisen miellyttävä kokemus.


Kilpailu budjetti-Androidien markkinoilla on jo kovaa, eli HTC:n Explorerin hinnan on asetuttava pitkälle alle luvatun 300 euron. Explorerin kilpailijoita ovat esimerkiksi samansuuntaisilla ominaisuuksilla varustetut Huawein Ideos-sarjan puhelimet, joista Ideos X5 päihittää Explorerin ominaisuuksiensa puolesta hinnan ollessa alle 250 euroa. Lisäksi samoissa hintaluokissa pyörii myös Samsungin Galaxy Ace.

HTC kertoo Explorerin saapuvan markkinoille loppuvuodesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Kuveerty
Kuveerty

1

Täh? Onkohan nyt jotain väärin ymmärretty, ei kai oikeasti voi olla tuollainen tulossa lähellekkään 300€ hinnalla? Max. 200€ vois olla paremmin arvoa vastaava hinta. Tallennustilaa 512mb mitäh? Ei sillä, itelläkään ei ole kauheasti edes käytössä 16gb sisäisestä mutta 512mb on kyllä aivan liian vähän nykyään. Mitenhän jaksaa tuo 600mhz prossu pyörittää uusinta androidia..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja