Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

"Samsung tietää ettei se voi enää luottaa Googleen"

6
Manu Pitkänen

Samsung tietää ettei se voi enää luottaa Googleen
Samsungin luottamus Googleen on mennyt kokonaan, minkä takia korealaisvalmistaja on päättänyt vastata Androidiin liittyvistä patenttisyytteistä yksin. Näin kertoi The Korea Timesille puhunut Samsungin edustaja.

Hänen mukaansa jos yhtiö todella luottaisi Googleen, niin se ei olisi allekirjoittanut ristiinlisensiointisopimusta Microsoftin kanssa, vaan se olisi odottanut Motorola-kaupan vahvistumista. Samsung ei näe Motorolan patenteista olevan mitään hyötyä sille. Samsung pitää hallussaan maailmanlaajuisesti yli 100.000 patenttia.
Kauppa on pikemminkin laittanut yhtiön varpailleen. Samsungin paljon käyttämän Android-käyttöjärjestelmän kehittäjästä tulikin sille suora kilpailija. Samsung järjesti pian kaupan julkistuksen jälkeen hätäkokouksen ja julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan yhtiö on etsinyt aktiivisesti vaihtoehtoja Android-sidosten purkamiseksi. Bada-alustan kehitystä on tehostettu ja tällä viikolla kerroimme Samsungin tukevan Intelin Tizen-projektia.

Kommentit (6)

schanna (vahvistamaton)

1

Ja tämähän vaan todistaa Nokian strategian järkevyyden, olla siis hyppäämättä Googlen kelkkaan :)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

No, onnea Samsungille valitsemalleen tielle. Kuten eräässä toisessa yhtiössä sanottiin, on Androidiin vaihtaminen housuun pissaamista talvella. Nyt meni sitten "housut" vaihtoon Samsungilla ja parilla muulla firmalla. Nokialla suunta pysyy samana. (Tosin Nokian strategiasta muilta osin voi olla montaa mieltä.)

Vastaa
SGS2 JYRÄÄ! (vahvistamaton)

4

Samsungilla on todella suuri patenttisalkku!. ;)
Millainen Nokialla tai Microsoftilla mahtaa olla?. =/

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja