Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC lupaa pikaisen paikan vakavaan turva-aukkoon

1
Teemu Laitila

HTC lupaa pikaisen paikan vakavaan turva-aukkoon
HTC on vahvistanut, että yhtiö työstää korjausta äskettäin havaittuun vakavaan tietoturvaongelmaan, joka vaivaa yhtiön lähinnä Yhdysvalloissa julkaisemia Android-puhelimia. Ongelma koskettaa HtcLogger.apk-pakettia, joka kerää puhelimesta statistiikkaa, mutta ei salaa keräämiään tietoja millään.

Vaikka HtcLogger ei itsessään muodosta ongelmaa, kolmannen osapuolen haittaohjelma voi lukea sovelluksen keräämät yksityiset tiedot ja vuotaa ne eteenpäin.
HTC:n virallisen tiedotteen mukaan yhtiön tiedossa ei ole tapauksia, jossa tietoturva-aukosta olisi aiheutunut ongelmia asiakkaille. Yhtiö lupaa päivittää puhelimet mahdollisimman pikaisesti, kunhan testit operaattorikumppaneiden kanssa on saatu valmiiksi.

HTC kehottaa käyttäjiä harkitsemaan mitä sovelluksia ja mistä lähteistä asentavat puhelimiinsa. Varoitus on sinänsä hyödytön, sillä haittaohjelman voi napata vaikka Googlen Android Marketista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja