Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson luopuu peruspuhelimista ensi vuonna

1
Manu Pitkänen

Sony Ericsson luopuu peruspuhelimista ensi vuonna
Sony Ericssonin toimitusjohtaja Bert Nordbergin mukaan yhtiön myynti koostuu ensi vuodesta eteenpäin pelkästään älypuhelimista. Tarkoituksena on luopua peruspuhelimista kokonaan vuoden 2012 puolivälin paikkeilla.

Nordbergin mukaan hänen toimikautensa yhtenä strategiana on jättää peruspuhelimet kokonaan. Kehitys on tällä hetkellä siinä vaiheessa, että vajaa kolmannes yhtiön myynnistä tulee tavallisista puhelimista. Muutosvaihe pyritään hoitamaan alta niin, ettei yhtiö menetä sinä aikana tuloja.

Nordbergin mukaan yhtiö teki oikein valitessaan Androidin puhelintensa käyttöjärjestelmäksi, vaikka markkinaosuus onkin enää vain 1,7 prosentissa. WSJ:n haastattelussa toimitusjohtaja kertoi myös, ettei Sony Ericssonilla ole tarvetta ottaa käyttöön huonompaa Windows Phone -alustaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja