Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kiusoittelee uudella "isolla julkistuksella"

9
Manu Pitkänen

Samsung kiusoittelee uudella isolla julkistuksella
Samsung kertoi viime viikolla, että se aikoo esitellä CTIA-tapahtumassa jotakin uuteen Android-puhelimeen liittyvää. Vihje tarkoittaa, että tiedossa on uuden Google Nexus Prime -puhelimen paljastus.

Ennakkohypeä luodakseen Samsung on julkaissut verkossa kiusoitteluvideon lokakuun 11. päivän julkistukseen liittyen.

Hilpeyttä pursuavan videon lopun perusteella ei saa oikein kiskottua uutta tietoa puhelimesta, mutta lopun perusteella Nexus Primessa olisi kaareva näyttö.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
SGS2 JYRÄÄ! (vahvistamaton)

3

Tuo Samsung Nexus Prime saisi ,tai oikeastaan PITÄISI/(PITÄÄ) tulla myöskin 32Gigan ja 64Gigan sisäisellä muistilla varustettuna!!!.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Dum, dum, dum. Kauhean hilpeä video. Ja näyttäisi ainakin siltä, että muodoltaan tuosta puhelimesta tulee kaareva.

Vastaa
perhana
perhana

6

Google ainakin julkisti eilen sellaisen yllätyksen, että itseltäni ainakin meinasi asteroidi milestone lentää samantien maata kiertävälle radalle... en ole tähänkään asti juurikaan pitänyt googlen tietyistä sovelluksista ja androidin ominaisuuksista, ja tämä eilinen "päivitys" yllätys saattoi monella muullakin aiheuttaa melko negatiivisia tuntemuksia, saattoi hieman kärsiä se "vapaan" käyttöjärjestelmän imago.
Nimittäin, itselleni ja näköjään aika monelle muullekin oli aivan omia aikojaan lupaa kysymättä latautunut ja asentunut kolme päivitystä jotka sitten paljastuivat aivan uusiksi ohjelmiksi joita aiemmin luurissa ei edes ollut, eli talkback, kickback ja soundback nimiset sovellukset olivat "päivittäneet" itsensä, itse en ainakaan kyseisiä sovelluksia halua, mutta ylläri pylläri niitähän ei tietenkään pystynyt normaalisti poistamaan.
Tarkemmin uudistuneen android-marketin ohjelmaluetteloa selatessa huomasin että sinne oli asennettujen sovellusten kohdalle aivan itsestään ilmaantunut valinta "päivitä automaattisesti" joka myös sitten ilman lupaa kysymättä oli päättänyt valita itsensä päälle.

Tämä oli toki täysin offtopiccia, mutta tuskinhan tästä uutista ikinä julkaistaan, koska kyseessä ei ollut ios tai wp

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pate212 (vahvistamaton)

7

@5 Siitä tulee paljon parempi kuin iPhone 4S:stä. Nykyinen SGS kakkonenkin on parempi kuin tuo 4S.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja