Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy Nexuksen julkistusta lykätään

7
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy Nexuksen julkistusta lykätään
Samsung ja Google ovat päättäneet lykätä ensi viikon tiistaille suunniteltua Unpacked-tilaisuuden järjestämistä. Yhtiöt perustelivat lykkäystä sillä, että hetki ei ole oikea tuotelanseeraukselle.

Uutta päivämäärää Galaxy Nexus -puhelimen ja Android Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmän julkistukselle ei kuitenkaan annettu. Tämä luvataan kertoa myöhemmin. Päätös lykkäyksestä tehtiin The Telegraphin mukaan Googlen ja Samsungin välisessä konferenssipuhelussa viime yönä.

Yhtiöt olivat kovin vaitonaisia peruutuksen perimmäisistä syistä eli minkä vuoksi aika on huono. The Telegraphin spekuloi yhtiöiden kunnioittavan Steve Jobsin kuolemaa, mutta yhtiöiden luulisi ottavan tällöin myötätuntopisteet kotiin kertomalla siitä. Ilmoitus viittaisi pikemminkin jonkinlaisiin ongelmiin jommassa kummassa tuotteessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
Totuus tai ei. (vahvistamaton)

2

Päätös lykkäyksestä tehtiin The Telegraphin mukaan Googlen ja Samsung välisessä konferenssipuhelussa viime yönä.

Yhtiöt olivat kovin vaitonaisia peruutuksen perimmäisistä syistä eli minkä vuoksi aika on huono. The Telegraphin spekuloi yhtiöiden kunnioittavan Steve Jobsin kuolemaa, mutta yhtiöiden luulisi ottavan tällöin myötätuntopisteet kotiin kertomalla siitä. Ilmoitus viittaisi pikemminkin jonkinlaisiin ongelmiin jommassa kummassa tuotteessa.

Jaahas,tohon viimeiseen en oikein usko,eli että Ilmoitus viittaisi pikemminkin jonkinlaisiin ongelmiin jommassa kummassa tuotteessa.
Suurin syy taitaa kylläkin olla Steve Jobsin kuolema. :(

Vastaa
Aloc
Aloc

3

Hienoa että Manu päätti lisätä juttuun omia päätelmiään eikä faktoja. Ymmärrettävään tuo on että huomio saadaan Jobsista siirrettyä omaan tuotteeseen kun tuo suru on käsitelty.

Vastaa
ep_
ep_

4

Itsekkää en usko ongelmiin tuotteen kanssa. Pääsyy lienee jobsin poismeno. Kuten uutisessa mainittiinkin että hetki ei ole oikea julkaisulle joka vahvasti viittaa jobsin kuolemaan. Uutisessa maininta siitä että päätös tehtiin yöllä niin tarkoitettiinko suomen aikaa vai jonkun muun paikan aikaa? Jos se päätös tehtiin yöllä niin silloin sekin viittaisi että jobs on syynä.

On muuten tuo jobsin kuolema vaikuttanut laajemmin ja voimakkaammin kuin olisin aluksi uskonut.

Vastaa
bfr
bfr

5

Syy saattaa olla Jobsin kuolema, mutta mihinkään kuolleiden kunnioitukseen en usko hetkeäkään. Pikemminkin syynä lienee Applen tällä hetkellä nauttima mediakohu ja kuluttajien sympatia. Tunteiden viilettyä kilpailijoitakin taas ostetaan. Toisaalta julkistuksen kiireellisyyskin varmaan tippui pari pykälää kun Applen julkistus olikin 4s eikä 5.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja