Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Samsung Galaxy Nexus

9
Panu Roivas

Videolla: Samsung Galaxy Nexus
Samsungin ja Googlen ensi viikolla julkaistava Galaxy Nexus on päätynyt suttukameran kohteeksi YouTubeen vuodetulla videolla.

Mobilissimo-sivusto on julkaissut videon, jossa esitellään Samsung Galaxy Nexus (tai Nexus Prime) -älypuhelinta puhtaalla Android 4.0 Ice Cream Sandwich -käyttöliittymällä varustettuna.
Puhelimen spekseistä ei ole vielä täyttä varmuutta, ja huhuissa on liikkunut 1,2 GHz TI-tuplaydinsuoritin sekä Samsungin 1,5 GHz tuplaydin. Myös kameralle on huhuiltu joko 5 megapikselin tai 8 megapikselin tarkkuutta. Näytön kerrotaan olevan 4,65-tuumainen HD Super AMOLED 1280x720 resoluutiolla, ja akun koko on 1750 mAh. Tiedossa ei ole kuitenkaan onko videolla laitteen lopullinen myyntiversio.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Mmikkis (vahvistamaton)

3

Sekä käyttiksen, että luurin julkaisua on siirretty ensi kuulle, tarkempaa tietoa päivästä ei tiedetä.

Vastaa
sepposeponseponseppo (vahvistamaton)

8

Eihän tuo hassumalta näytä. Pieniä muutoksia käyttiksessä muuten samaa perus-androidia. Se mikä näissä videoissa ärsyttää on tuo käsittely. Mitä maksaisi pieni ständi, jotta saisi molemmat tassut käyttöön... Todellä köpön näköistä ja luo huonon käytettävyysvaikutelman itse laitteesta...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja