Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Anna-puhelimet päivittyvät Belleen 26. lokakuuta?

15
Manu Pitkänen

Nokian Anna-puhelimet päivittyvät Belleen 26. lokakuuta?
Nokia aloittaa Symbian Annaa käyttävien puhelimien päivittämisen tuoreimpaan Belle-versioon 26. lokakuuta. Samaisena päivänä alkaa myös Nokia World -tapahtuma.

Nokia Tweetin alkuperäisen jutun mukaan Nokia Ranska oli vahvistanut asian heille. Myöhemmin sivusto päivitti juttuaan myöntämällä, etteivät ole saaneet tietoa virallisia kanavia pitkin. Nokia Tweet on kuitenkin 100-prosenttisen varma, että päivitys tulee lokakuun lopulla. Bellen OTA-päivitysten aloittaminen samaan aikaan Nokia Worldin kanssa vaikuttaa mututuntumalla uskottavalta.

Päivitys saapuu Nokia N8:lle, C7:lle, E7:lle, X7:lle, E6:lle ja C6-01:lle. Nokia 500 tulee myös saamaan päivityksen, mutta Puhelinvertailu.comin Nokialta saamien tietojen mukaan vasta myöhemmin. Puhelinta ei ole esimerkiksi lisätty vielä Nokian Symbian Belle -sivuille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Anonyymi käyttäjä
keijoperämies (vahvistamaton)

2

Jos tuon päivityksen jälkeen nokia E7:ni toimii yhtä surkeasti kuin nyt, niin huhhhuh. Alkanut kuukauden käytön jälkeen hukkaamaan verkkoyhteyden ja sen sai takaisin toimintaan vain resetoimalla luurin. Muutenkin jatkuva tahmaaminen ja tökkiminen alkaa risomaan. Puhelimeen ei pysty vastaamaan heti, kun luuri on niin hidas, ettei näyttö ehdi ottaa vastauspyyntöjä vastaan.

Vastaa
yamaneko
yamaneko

3

Jonkun verran varmaan E7 rautavikoja, koska E7 löytyy googlaamalla paljon huonoja kommentteja, eikös tässä uutisoitu Eduskunnan E7:t hajoilevat aika kovalla tahdilla. Ainakin itseni googlettaminen vakuutti etten ostanut E7:ää kun tässä etsiskelin puhelinta.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

4

@2 eijoperämies

Suosittelen viemään sen luurisi huoltoon, jos tuollasia ongelmia on. Puhelimissa on takuu, jonka voimassaoloaikana ne voi korjauttaa ilmaiseksi ei ole siis mitään syytä vitkutella huoltoobn viennin kanssa. Siitä puhelinten ongelmien selvittelystähän niille huoltoäijille palkkaa maksetaan. Ei netissä valittaminen autra mitään. Eli mars mars lähimpään Nokian huoltoon.

Itselläni on ollut E7 nyt puolisen vuotta, eikä mitään ongelmia ole ollut. Puhelin on toiminut aivan ongelmitta, tahmomatta, kaatuilematta, pätkimättä nettiyhteeyttä jne. Oma E7 luurini on toiminut oikein hienosti.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

5

Erittäin mukavaa, että tuo Symbian Belle päivitys tosiaan näyttää olevan tulossa jo kuun lopulla, mainio uutinen todellakin. Belle tuo SUUREN parannuksen puhelimeen ja on mukava päästä testaamaan kehio kehitteillä olevia sovelluksiani Bellessä :)

Vastaa
akse
akse

6

Harmi ettei vuosi sitten ollut jo toi Belle. Ei olisi luultavasti tarvinnut lähteä microsoftin kelkkan..

Vastaa
Jonahan
Jonahan

7

Toivottavasti Belle ihan oikeasti on kaiken hypen arvoinen. Anna ei ollut lähellekään noin hyvä kuin mitä foorumeilla puffattiin ei N8 ole vieläkään siinä kunnossa kuin olisi pitänyt olla jo vuosi tai mielellään pari sitten.

Haukutaan nyt vähän aiheen vierestä N9:aakin. Parin tunnin käytön jälkeen sanoisin että siinä on lähes kaikki paremmin kuin missään näkemässäni Symbianissa. Parempi virtuaalinäppis ja selain etunenässä. Toiminta on myös pääasiassa erittäin sulavaa. Valitettavasti sulavuus ei ole universaalia, esim. Nokian Twitter sovellus hidastelee ja toimii oudosti skrollatessaan. Tuo ja moni muukin sovelluksista on tehty liian suppeiksi. Rauta vaikutti muuten mainiolta, mutta näyttö oli hämmentävän epätarkka, himmeä ja tietyillä väriyhdistelmillä näkyi skrollatessa haamukuvia. Ja tietenkin pentile-patterneja näkyi.

Selvästi paras näkemäni Nokian älypuhelin, toivottavasti ei pitkään.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

10

@7 Jonahan

> Anna ei ollut lähellekään noin hyvä kuin mitä foorumeilla puffattiin ei

Kuten tavallista en ole kanssasi samaa mieltä. Kyllä Symbian Anna on täyttänyt hyin ne odotukset mitä sille asetettiin. Symbian Anna toi monia hyviä uudistuksia. Symbian Anna ei tietenkään ollut yhtä suuri uudistus kuin Symbian Belöe. mutta kyllä Anna silti toi paljon hyviä uudistuksia ja samalla se loi pohjaa tulevalle Bellelle.

> N8 ole vieläkään siinä kunnossa kuin olisi pitänyt olla jo vuosi tai
> mielellään pari sitten.

N8 on ollut oikein hyvä aivan alusta alkaen ja nyt Symbian Anna ja Belle parantavat jo valmiiksi hyvää älypuhelinta merkittävästi.

Vastaa
Routalempi
Routalempi

11

@10

Niin onhan tuo sinänsä jännä, että itsellänikin suurin valituksen aihe N8:ssa on fyysisen qwertyn puute. Tämänhän tiesi jo ostaessa, mutta kuvitteli ekaa kosketusnäyttöluuria hommatessaan, että tuolla pärjää hyvin. No joka ikisen viestin aikana jonka kapulalla kirjoittaa alkaa ikävöimään E71:stä. :) Näin muutoin Anna on ollut kyllä suht. hyvä parannos aiempaan nähden. Toki vielä isompaa parannusta olisin toivonut j ohjelmissakin yhä välillä toivomisen varaa (vieläkin esim. sähköpostiohjelma saattaa vaatia että viestin avaa 2x ennen kuin merkkaantuu luetuksi) ja näin varmaan käy Bellenkin suhteen. Moni odottaa siltä enemmän kuin se tarjoaa. Silti uskon että se tulee parantamaan Symbiania paljon, tarpeeksi että N8 ym. saavat sopivasti elonhenkäystä ja pärjää tas tvin pidempään miettimättä luurin vaihtoa. Belle taitaa tosin jäädä N8:n viimeiseksi päivitykseksi, eikä esim. Ceciliaa (mikä tuleekaan olemaan nimeltään) tulla ehkäpä näkemään päivityksenä enää.

Vastaa
Spaddu86
Spaddu86

13

@4

No sinulla käynyt hyvä tuuri, onhan noita toimiviakin puhelimia mutta ihan liikaa toimimattomia.

Omassa duunissa saa lähettää E7 luureja vähän väliin huoltoon, yleensä kyllä toimii kun kerran huollettu mutta muutamaa puhelinta saannu käyttää huollossa useampaankin kertaan.

Piirilevyjä vaihdettu, akkuja vaihdettu, näyttöjä vaihdettu jne.

Eduskunnassa sentään asiat paremmin jos pitänyt vain 1/4 puhelimista viedä huoltoon kun omassa duunissa 1/3.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

14

Hell yeah! Toivotaan, että Symbianin kehitystä jatketaan Bellen jälkeen, kuten on luvattu. Onnellisena C7:n omistajana, (joka päivitti täysin ongelmitta Annaan) odotan todella innolla tätä uudistusta. Itse pidän näytetystä sleekimmästä ulkonäöstä erityisen paljon. Myös oletan, että vihaamani ominaisuus soittimessa, (selaaminen onnistuu vain Album/Artist, eikä pelkästään Artist),korjataan myös, kuten on lupailtu. Niin, ja FM-lähettimen widget on/off-kytkimeksi. (Tuollainen pieni ärsyttävä seikka, että pitää avata "fm-lähetin", kytkeä se päälle ja vaihtaa soittimeen.)

Vastaa
Jonahan
Jonahan

15

Eipä ole Belleä kuulunut. Toivottavasti se korjaa suurimmat ongelmat, eli aivan käyttökelvottoman selaimen ja melkein yhtä huonon emailin.

Tekstisyötön osalta olen luopunut jo toivosta. Aivan kammottavaa. Ja jos omenankuva sumentaa arvostelukykynne niin verratkaa vaikka N9:aan. Ne ovat ihan eri planeetalta kaikissa mainituissa asioissa.

[Kirjoitettu N8 Annalla]

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja