Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 4S:n Siri-puheohjaus muuttuu parodiavideolla ilkeämieliseksi GLaDOSiksi

6
Manu Pitkänen

iPhone 4S:n Siri-puheohjaus muuttuu parodiavideolla ilkeämieliseksi GLaDOSiksi
YouTubessa on julkaistu parodiavideo, jota saatettiin osata odottaa ilmestyväksi ennemmin tai myöhemmin. Videolla Applen viime viikolla julkistama iPhone 4S:n Siri-puheohjaus antaa kyseenalaisia ohjeita käyttäjälleen.

Siri esiintyy Applen omalla mainosvideolla avuliaana neuvonanajana, jonka avulla päivittäiset askareet hoituvat helposti käskyttämällä iPhone 4S:ää. Parodiavideolla järjestelmä on kyllästynyt käskyttämiseen ja saanut Valven Half-Life- ja Portal-videopeleistä tutun GLaDOS-tekoälyn (Genetic Lifeform and Disk Operating System) pahansuopeita piirteitä.

Video on lisätty YouTubeen 6. lokakuuta ja neljässä päivässä se on ehtinyt saamaan jo lähes 900.000 katselukertaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

djtob
djtob

1

Tämä oli hyvä ja varmaan tulee todellisuuteen ja kaikki taas puolustaa, kuinka iPhone on hyvä sitä ja tätä.

Vastaa
Superi79
Superi79

4

Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta. Toimitukselle: Muistetaas ne muiden valmistajien/käyttisten hassunhauskat parodiavideot myös. Eiks juu?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja