Acerin Allegro on halpa Mango-puhelin

5
Teemu Laitila

Acerin Allegro on halpa Mango-puhelin
Acer on julkaissut uuden huomattavasti nykyistä tarjontaa halvemman Windows Phone -puhelimen, joka kantaa nimeä Allegro. Allegron hinnaksi kerrotaan 299 euroa ja sitä odotetaan markkinoille "ennen joulua".

Acer ei ole vahvistanut uuden puhelimen tarkkoja speksejä, mutta sen oletetaan olevan sama laite, jota yhtiö esitteli jo IFA-messuilla tänä syksynä. Aiemmin Acer W4 -nimellä tunnettu puhelin sisältää 3,6 tuuman kokoisen WVGA-resoluutiolla (800x480) toimivan ruudun, 1 GHz:n yksiytimisen prosessorin, 5 megapikselin takakameran, HSPA-yhteydet, GPS:n ja WiFin. Puhelin tulee kauppoihin mustana ja valkoisena versiona.

Windows Phone -puhelinten keskihinta on tähän mennessä ollut huomattavasti Android-tarjontaa korkeampi, joten halvempien WP-puhelinten saapuminen markkinoille on kilpailun ja tarjonnan kannalta hyvä asia.Lisää halpoja Windows Phone -puhelimia saapunee tulevaisuudessa markkinoille myös kiinalaisilta halpavalmistajilta kuten ZTE:ltä, joka esitteli omia Mango-puhelimiaan Kiinassa syyskuun lopulla.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentit (5)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

@2 Heh, sama tuli mieleen.

Ihan pätevältä luurilta vaikuttaa. Jännä jos WP:tä saadaan alempaan (huom, suhteessa nykyälypuhelimiin) hintaluokkaan. Itselläni on ollut tuosta kuva sellaisena kalliimman luokan, hienona ja viimeisteltynä luurina. (Vrt. iOS).

Ja eikös Nokia ilmoittanut valtikseen agressiivisen hinnoittelun? Saa nähdä miten aikovat sillä pärjätä näiden halpavalmistajien kanssa... (Vaikka Sea Ray vakuuttikin!)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jebou7 (vahvistamaton)

5

Aina löytyy kuluttajia jotka haluavat sellaista jota ei muilla ole.
Heidän kaikki kodinkoneensa ja elektroniikkansa on marginaalivalmistajilta.
Ajavathan jotkut jopa kiinalaisilla talvirenkailla!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.