Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acerin Allegro on halpa Mango-puhelin

5
Teemu Laitila

Acerin Allegro on halpa Mango-puhelin
Acer on julkaissut uuden huomattavasti nykyistä tarjontaa halvemman Windows Phone -puhelimen, joka kantaa nimeä Allegro. Allegron hinnaksi kerrotaan 299 euroa ja sitä odotetaan markkinoille "ennen joulua".

Acer ei ole vahvistanut uuden puhelimen tarkkoja speksejä, mutta sen oletetaan olevan sama laite, jota yhtiö esitteli jo IFA-messuilla tänä syksynä. Aiemmin Acer W4 -nimellä tunnettu puhelin sisältää 3,6 tuuman kokoisen WVGA-resoluutiolla (800x480) toimivan ruudun, 1 GHz:n yksiytimisen prosessorin, 5 megapikselin takakameran, HSPA-yhteydet, GPS:n ja WiFin. Puhelin tulee kauppoihin mustana ja valkoisena versiona.

Windows Phone -puhelinten keskihinta on tähän mennessä ollut huomattavasti Android-tarjontaa korkeampi, joten halvempien WP-puhelinten saapuminen markkinoille on kilpailun ja tarjonnan kannalta hyvä asia.Lisää halpoja Windows Phone -puhelimia saapunee tulevaisuudessa markkinoille myös kiinalaisilta halpavalmistajilta kuten ZTE:ltä, joka esitteli omia Mango-puhelimiaan Kiinassa syyskuun lopulla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

@2 Heh, sama tuli mieleen.

Ihan pätevältä luurilta vaikuttaa. Jännä jos WP:tä saadaan alempaan (huom, suhteessa nykyälypuhelimiin) hintaluokkaan. Itselläni on ollut tuosta kuva sellaisena kalliimman luokan, hienona ja viimeisteltynä luurina. (Vrt. iOS).

Ja eikös Nokia ilmoittanut valtikseen agressiivisen hinnoittelun? Saa nähdä miten aikovat sillä pärjätä näiden halpavalmistajien kanssa... (Vaikka Sea Ray vakuuttikin!)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jebou7 (vahvistamaton)

5

Aina löytyy kuluttajia jotka haluavat sellaista jota ei muilla ole.
Heidän kaikki kodinkoneensa ja elektroniikkansa on marginaalivalmistajilta.
Ajavathan jotkut jopa kiinalaisilla talvirenkailla!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.