Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuva seuraavasta Nexus-puhelimesta vuoti verkkoon

15
Manu Pitkänen

Kuva seuraavasta Nexus-puhelimesta vuoti verkkoon
Googlen ja Samsungin piti esitellä tänään uusi Galaxy Nexus -älypuhelin, mutta tilaisuus peruutettiin yllättäen viime viikonloppuna. Tästä huolimatta hiljattain vuodettu kuva paljastaa miltä puhelin näyttää.

Vuodon taustalla on kreikkalainen Digital Life -sivusto, jota voidaan historiansa perusteella pitää erittäin luotettavana vuotajana. Puhelimen on saattanut nähdä jo aiemmin taannoin julkaistulla hands on -videolla.

Digital Lifen mukaan puhelimessa on 4,65 tumman AMOLED HD -näyttö, jonka tarkkuus yltää 720p:hen (315 ppi). Tallennustilaa löytyy 16 gigatavun edestä ja keskusmuistin määrä on tuplaantunut Nexus S:n ajoista yhteen gigatavuun. Sivuston mukaan tuplaydinsuoritin tikittää 1,2 gigahertsin taajuudella ja kameran kennossa on viisi megapikseliä. Videopuheluille tarkoitettu etukamera on kooltaan 1,3 megapikseliä.
Puhelimen etuosassa on kolme virtuaalista näppäintä, joten kaarevassa näyttöpinnassa ei ole lainkaan fyysisiä näppäimiä.

TechCrunch on vuotanut muutamia ruutukaappauskuvia uudesta Android 4.0:sta, jota Galaxy Nexus käyttää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

ep_
ep_

1

Näkyykö viimeisessä kuvassa auki olevat sovellukset? Hyvältä näyttää tuo uusi androidi. Puhelimen kaareva näyttö on myös OK, mutta muuten aika kauhean näköinen ainakin sivulta päin katsottuna. Näyttö on vähän turhan iso.

Ei taida tuota uutta anteroa saada vanhempiin adroidilaitteisiin. :(

Vastaa
puukotelo
puukotelo

3

Tämä kuva "oikeasta" Nexus-puhelimesta on muistaakseni feikki. Muistelen lukeneeni android-uutis sivustoilta viime viikolla, että tämä kuva on jonkun fanin tekemä hahmotelma tulevasta Nexus-puhelimesta. Eli se ei ole aito. Korjatkaa jos olen väärässä.

Vastaa
Latwis
Latwis

6

Mitenköhän toi puhelin sopii taskuun. Ja mitä materiaalia tuo puhelimen näyttö on. Toi kaareva muoto on aika vänkä, mutta epäilempä, että siitä tuskin on kovinkaan suurta hyötyä, varsinkin jos käyttää näyttöä vaakatasossa, tuosta muodosta voi olla jopa haittaakin.

Vastaa
mietaas
mietaas

8

mistä niitä pienitaskuisia oikein sikiää!

ps. nokian ei kannata tehdä yli 4-tuumaisia puhelimia, koska heidän tekniikkansa vaatii näytön ja ulkoreunan väliin vähintään puoli senttiä tyhjää tilaa.

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Locke23
Locke23

9

Näyttää erittäin lupaavalta, eikä näyttäisi olevan kooltaan sen isompi kuin SGS2 vaikka näyttö onkin suurempi, kun edessä ei ole turhaa tilaa vievää logoa. Onkohan toi google widget aina kiinnitettynä näytölle vai saakohan sen kytkettyä pois? Isommasta näytöstä mitään hyötyä työpöytien widget käytössä jos jokasessa ruudussa googlen searchbar..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sepposeponseponseppo (vahvistamaton)

10

Kyllä minunkin pitää liittyä tuohon "pienitaskuisten" jaloon kerhoon.. Muotokieli vaikuttaa hienolta, mutta ei helv#€%ti sentään noita tuumia noin paljon tarvita!!! Tabit on sitten erikseen. Ja sitten noista on pakko tehdä mahdollisimman ohuita, yleensä akkukeston kustannuksella... Tahtoo älypuhelimen, jonka virta riittää yli viikonlopun ilman älyttömiä virransäästökikkoja..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

12

Menee ostoon kunhan tulee saataville Tizen-rautaa odotellessa. Ei ole liian iso näyttö. Kiva surffata netissä ja käyttää autonavigaattorina kun ei tarvi tihrustaa. Leffoja en sentään viitsi puhelimella katsoa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 & Antero 2.3.3 (vahvistamaton)

13

Miten mahtaa olla virransäästön kehitys,onko tässä Nexus Primessa jo aiempaa alhaisempi energiankulutus (kun vertaa muihin 2-ytimellä varustettuihin malleihin)???.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

14

Kuvan aitous on siis hämärän peitossa?
No kommentoidaan silti. Noin kaareva puhelin on varmaan jo aika jännä taskussa pideltävä. Toki jos kaarevuus sattuu sopimaan kunkin kehon muotoihin, niin voi olla napakkakin, mutta tuskin näin käy kaikilla... :)

Toinen on tuo kaarevuus käytössä. Puhelin vaakasella ja yhdellä kädellä toisesta reunasta kiinni, niin puhelimen vastakkaisen reunan näytön pinta osoittaa tasan harakoille... :)
Entäpä jos luuri on pöydällä ja sitä yrittää yhdellä kädellä muun toiminnan ohessa käskyttää? Puhelinhan heiluu ja pyörii kuin hullun **** pöydällä...

@8
En tiedä valmistajien teknologioiden erosta, joten en voi lähteä kieltämään, mutta eikös Nokian uusimmat näytöt ole AMOLEDejä, joiden valmistaja on tämä Samsung?

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

15

Näyttää kyllä jo melkoisen kaarevalta... Mitenköhän on, onko kätevä käytössä? No, pitänee taas Selloon raahautua tätä hiplaamaan, kunhan ilmestyy, sillähän se selviää. Ja tuo uusi ICS vaikuttaa kyllä hienon näköiseltä. Onkos jo julkistettu, mitä kaikkea kivaa tuo ICS tuo mukanaan? Yhdistetty tablet/puhelinkäyttis, uskoisin. Ei nimittäin tarvitse muuttaa ollenkaan, niin tuo menee tabletteihin, kun puhelin muutenkin on tuollainen mölli.

By the way... KIRIOITUSVIRHE! "4,65 tumman".

T: "Pienitaskuinen".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja