Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG paketoi Android-laitteisiinsa McAfeen tietoturvaa

3
Teemu Laitila

LG paketoi Android-laitteisiinsa McAfeen tietoturvaa
LG on kokeilemassa uutta keinoa, jolla yhtiö kykenisi erottamaan omat laitteensa alati kasvavasta Android-laitteiden joukosta. Uutena myyntivalttina LG tarjoaa tulevaisuudessa McAfeen tietoturvasovelluksia osana kuluttaja- ja bisnesmallejaan. McAfeen tietoturva on tulossa sekä puhelimiin että tabletteihin.

LG:n mukaan tietoturva ja laitteiden hallinta ovat kaikenkokoisten yristysten kannalta tärkeitä kysymyksiä ja yhteistyöllä pyritään vastaamaan juuri näihin tarpeisiin. "Yhteistyömme kautta voimme tarjota asiakkaillemme tarpeellisia tietoturvaominaisuuksia kätevästi laitteisiin esiasennettuna ja samalla vastaamme yrityskäyttäjien tarpeisiin tietoturvasta ja tehokkaasta laitehallinnasta", LG:ltä kerrotaan.

Mobiililaitteisiin on tarjolla kaksi esiasennettua tietoturvasovellusta. Yrityskäyttäjiä kiinnostanee enemmän McAfee Enterprise Mobility, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää omia laitteitaan, mutta samalla taataan turvallinen yhteys työnantajan sähköpostiin ja muihin palveluihin.Perukäyttäjien kannalta tärkeämpi on McAfee Mobile Security, jonka kerrotaan suojaavan käyttäjiä haittaohjelmilta, spywarelta, viruksilta sekä muilta vaaroilta kuten kalastelusivustoilta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

mietaas
mietaas

1

McAfeen tietoturvasovellutukset ovat kuin iilimatoja... jos ne kerran erehtyy asentamaan, niistä ei pääse eroon muuten kuin vaihtamalla käyttiksen.

t. osakkeenomistaja

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Ensimmäinen vaihe uuden koneen käyttöönotossa: Poista valmiiksi asennettu virustorjunta. (Sekä muu roska.)

LG haluaa siis erottua, mutta haluavatko he siis erottua negatiivisessa mielessä? Itse en ainakaan herkästi ajattelisi McAfeen virustorjuntaa puhelimessani miksikään plussaksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

3

Jo valmiiksi raskaaseen käyttikseen vielä resursseja syövä ja ennen kaikkea akkua kuluttavaa pakollista softaa. Alkaa olemaan tuplaprosessorit oikeutettuja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja