Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 5:n

5
Manu Pitkänen

Apple julkaisi iOS 5:n
Apple on tänään julkaissut uuden version sen kehittämästä mobiilikäyttöjärjestelmästä. iOS 5 tuo mukanaan yli 200 uutta ominaisuutta edeltävään versioon nähden.

Apple esitteli keskeisimmät uutuudet viime kesänä järjestetyssä WWDC 2011 -tapahtumassa. Kaikkein keskeisin parannus on Androidista lainattu ilmoituskeskus, joka kertoo käyttäjälle tuoreimmista tapahtumista, kuten saapuneista viesteistä tai vastaamattomista puheluista.

Tuoreessa iOS-versiossa on otettu käyttöön niin sanotut iMessage-viestit, joiden avulla voi käydä keskusteluja muiden i-laitteiden kanssa. Kommunikointiominaisuuksia on parannettu myös tiiviimmällä Twitter-integraatiolla.

Safari-selain ja galleriasovellus ovat saaneet myös kohennuksia. Verkkoselaus toimii entistä vikkelämmin ja kameralla räpsittyjen kuvien editointimahdollisuudet ovat aiempaa laajemmat. Kuvat, muiden medioiden ohessa, voidaan jakaa kaikkiin muihin käyttäjän omistamiin laitteisiin iCloud-pilvipalvelun ansiosta automaattisesti.iOS 5 on saatavilla iPhone 3GS:lle, iPhone 4:lle, iPod touchille (3. ja 4. sukupolvi) sekä iPadille ja iPad 2:lle. Oman laitteen päivitys onnistuu tietokoneelle asennetun iTunes-ohjelman kautta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

tonttila
tonttila

4

@1
Harvoin jaksaa katsoa vastaavia videoita loppuun mutta tuo oli LOISTAVA. Jaksoi naurattaa. Varmasti totta toinen puoli.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.