Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 4S:n Siri-tekoäly osaa kertoa myös hauskoja vastauksia

2
Manu Pitkänen

iPhone 4S:n Siri-tekoäly osaa kertoa myös hauskoja vastauksia
Apple esitteli lokakuun alussa uuden iPhone 4S -älypuhelimen, jonka yhtenä keskeisimpänä uutena piirteenä oli Siri-apulainen. Tekoäly tottelee käyttäjänsä puhetta ja neuvoo häntä arkisten askareiden teossa tai suunnittelussa. Se osaa muun muassa kertoa lähituntien sään ja kertoa missä sijaitsee lähimmät ruokakaupat.

Puheohjausta voi käyttää myös hauskanpitoon, kuten monet ovat äkänneet. This is my nextin toimittaja kyseli Siriltä muutamia kysymyksiä ja sai puhelimeltaan huvittavia vastauksia. Kun toimittaja esimerkiksi kysyi elämän tarkoitusta, niin Siri vastasi: "I don't know. But I think there is an app for that." Tekoäly osaa monia muitakin vastauksia elämän tarkoitukselle, kuten vaikkapa "42".

Vaikka Siri osaa ollakin hauska, niin vitsejä se ei näyttäisi osaavan kertoa niitä pyydettäessä. Mitä muita hauskoja Sirin vastauksia olette löytäneet netistä?Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.