Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin ja Googlen suuri julkaisu edelleen jäissä

6
Teemu Laitila

Samsungin ja Googlen suuri julkaisu edelleen jäissä
Samsungin ja Googlen lykkäämä Nexus Prime -puhelimen ja sen mukana saapuvan uuden Android Ice Cream Sandwich -version julkistus saattaa innokkaiden odottajien harmiksi venyä vielä useammilla viikoilla. Näin arvelee Pocket-lint-sivusto, joka perustaa tietonsa omien lähteidensä kommentteihin.

Pocket-lintin mukaan Samsung aikoo pitää julkaisutilaisuuden Lontoossa 27. lokakuuta, mutta julkistettava laite tulee olemaan jo aiemmin nähty Galaxy Note.

Kumpikaan yhtiöistä ei ole kertonut uudesta päivämäärästä, jolloin pitkään huhuttu Nexus Prime (tai Galaxy Nexus) voitaisiin julkistaa. Engadgetin mukaan seuraava potentiaalinen julkistuspäivä olisi jo 19. lokakuuta AsiaD: All things digital -tapahtuman yhteydessä Hong Kongissa. Pocket-lintin lähteet kuitenkin kertovat, että mitään päätöksiä ei ole tehty.


Lisäksi Hong Kongin tapatumaa vastaan puhuu se seikka, että 19. päivä Apple aikoo pitää Steve Jobsin muistotilaisuuden. Koska kunnioitus haimasyöpään menehtyneelle Applen toimitusjohtajalle oli alkuperäinen syy julkaisun siirtämiseen, uuden julkaisun ajoittaminen yhtiön oman muistotilaisuuden päälle vaikuttaisi erikoiselta ratkaisulta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja