Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus Prime tulee sittenkin ensi viikolla

5
Teemu Laitila

Nexus Prime tulee sittenkin ensi viikolla
Google ja Samsung ovat kutsuneet median edustajia julkaisutapahtumaan, jossa kutsun perusteella julkaistaan viimein Nexus-sarjan uusin edustaja Nexus Prime (tai Nexus Galaxy) sekä Androidin seuraava iso versiopäivitys, joka tunnetaan nimellä Ice Cream Sandwich.

Aiemmista epävarmuutta herättävistä huhuista huolimatta julkaisu tapahtuu 19. lokakuuta Hong Kongissa. Julkaisutapahtuma alkaa 10:00 paikallista aikaa ja tapahtumaa voi seurata suorana Youtuben välityksellä. Koska tapahtuma on tällä kertaa poikkeuksellisesti itäisellä pallonpuoliskolla, julkaisutilaisuus alkaa Suomen aikaa 5:00 aamuyöllä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

ep_
ep_

1

Google ja Samsunghan hilmoittivat että lykkäävät julkaisua Jobsin kuoleman vuoksi. Kummallista kuitenkin on että julkaisu järjestettäisiin samana päivänä kuin Jobsin muistotilaisuus (19.10).

Vastaa
3rd_party
3rd_party

2

@1
Jotenkin tuntuu että todelliset syyt ovat olleet jossakin ihan muualla (tekniset ongelmat?). Tai sitten syynä ei ollut ensinkään kunnioitus Jobsia kohtaan, vaan yksinkertaisesti mediahuomion takaaminen (hänen kuolemansa kanssa kun on paha kilpailla palstatilasta).

Ikävää olla kyyninen, mutta sellaista se markkinatalous ja maailma on.

Vastaa
ep_
ep_

4

Valitettavaahan se on että kuolemasta tehdään bisnestä. Ajattelin kanssa että Jobsin kuolema vaikuttaa vain tekosyyltä lykkäämiseen tässä valossa. Voi olla että julkaisu jää 19. päivänäkin vähemmälle huomiolle kuin Jobsin muistotilaisuus. Saa nähdä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Google/SNP (vahvistamaton)

5

Saisi tästä Samsung Nexus Prime-mallista tulla nyt sen verran kilpailukykyinen "kokonaisuutena",että iPhone 4S ja Nokia N9 jäävät vähitellen jälkeen myynnissä!.Käyttäjäkokemuksiltaan iPhone 4S ja uusi Nokia N9 ovat kylläkin...hyvin edistyneitä!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja