Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Samsung Galaxy S II ja iPhone 4S pudotustestissä

33
Teemu Laitila

Videolla: Samsung Galaxy S II ja iPhone 4S pudotustestissä
Applen edellinen iPhone on surullisen kuuluisa haljenneista lasikuoristaan. Uusi iPhone 4S ei ulkonäkönsä puolesta eroa edeltäjästään, joten pehmustetta on syytä asentaa puhelimen ympärille. Electronic Break -sivusto sai käsiinsä Applen uutukaisen ja testasi onko lasin kestävyys parantunut.

Tulokset eivät ole erityinen yllätys. Uusikaan iPhone ei kestä asfaltille tiputtamista, vaan lasikuoret hajoavat edelleen herkästi. Mielenkiintoisempi tulos onkin tiputustestin verrokkilaitteena käytetty ehkä vuoden suosituin Android-puhelin Samsung Galaxy S II. Muovikuorinen, mutta silti Gorilla-lasilla varustettu Galaxy S II kestääkin videolla esitetyt kolme tiputusta yllättävän hyvin.

Syntyneitä vahinkoja voi tarkastella videolta, jos vain hermot kestävät laitteiden pahoinpitelyn katsomisen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (33)

JussiFX
JussiFX

1

Eipä tämä sinänsä yllätys ole. Luulisi kaikkien tietävän että iPhone ei kestä juuri minkäänlaista rääkkkäystä.

Vastaa
Abot (vahvistamaton)

3

On ne applella viisaita. Saadaan erittäin suuren rikkoutumismahdollisuuden avulla myytyä suojakuoria/kumeja kovaan hintaan herkkään puhelimeen.

Vastaa
sidrend
sidrend

4

#3 Suurin osa niistä suojakuorista mitä myydään ei ole applen tuotteita.. kuitenkin, olihan tuo iphonen kestävyys odotettavissa. Minun mielestäni kuitenkin pitäisi puhelimesta pitää sen verran hyvää huolta, ettei se koskaan putoo ainakaan noin korkeelta.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

6

Mulla taas luuri lentää vähän väliä kädestä, kun nuo kosketusnäytöt on niin pirun liukkaita. Esim ohuet villahanskat (joilla kapasitiivinen vielä toimii) niin ei mikään ihme, että lentää luuri lapasesta..

Varsinkin kun yhdellä kädellä kirjoittelee nin puhelimen luiskahtaminen on aika yleistä.

Vastaa
niiiin
niiiin

8

itellä iphonessa suojakuori ollut ja kerran lensi pyöräillessä vauhdista suoraan autotielle eikä missääs naarmuakaan... mutta ilman kuortahan tuo lasi hhajoilee pienemmästäkin iskusta.

Vastaa
tonttila
tonttila

9

@4 Minun mielestäni kuitenkin pitäisi puhelimesta pitää sen verran hyvää huolta, ettei se koskaan putoo ainakaan noin korkeelta.

Niin, harvoinhan sitä seistään ja puhelin putoaa kädestä kun sitä käyttää. Ehkä nuo olivat juuri ne yleisimmät korkeudet mistä luuri putoaa.

Oma Sensation pirun liukas. Kerran tippunut asfaltille ja toisen kerran betonilattialle kameraa käytettäessä(kun ei ole sitä erillistä kameranappia että voisi pitää kunnolla kiinni) niin ehjä on vielä mutta kulmaan jäi kyllä rumat jäljet.

Vastaa
shalloa
shalloa

12

Tippunu iPhone4 kaks kertaa asvaltille näyttö edellä eikä mitään mennyt rikki...

Nyt vois kyllä sanoo että mistä näitä Apple morkkaajia tulee!
Kokoajan joka paikassa jtn Apple vastaista.

Vastaa
anttiheikki
anttiheikki

15

Oma Galaxy S2 tipahti kerran asfaltille pakettiauton ovea avatessa. Suojakotelo meni hajalle mutta puhelin ei... En kyllä tekisi videon testiä omalla puhelimellani! Eihän kukaan halua heitellä puhelintaan tahallaan mutta se vaan voi lipsahtaa :(

Vastaa
Pelemane
Pelemane

16

@12

Huoh.. Videon ideana ei tainnut kuitenkaan olla morkata Applea vaan testata miten nuo puhelimet kestää perus pudotusta. iPhone ei oikein kestänyt niin tottakai Applea voi moittia liiasta huonolaatusen lasin käytöstä.

[provosointi]
ps. Apple on huono :DD ja Android on paras :DD 12 tunnin päästä julkaistaan ICS ja sitten katsotaan kuinka vanhanaikainen ja suljettu käyttis iOS on :DD Kopioitu Androidista ilmoitukset yms. mutta ei se kopiointi paljoa auta kun Google keksii uutta ja kopiot vanhasta Androidista on siinä vaiheessa vain vanhoja kopioita :-DD[/provosointi]

Vastaa
RX (vahvistamaton)

18

Toista tekoa on iPhone 1, joka on kestänyt ahkeraa tiputtelua jo neljättä vuotta. Kestävin puhelin minulla tähän asti. Akkukin kestää vielä 2-3 päivää :)

Vastaa
SGS 2 omist. (vahvistamaton)

19

Totta,tuurista se on myös kiinni!.Puhelin,kun tippuu tietyssä kulmassa joka ei tiedä hyvää,niin...huonosti siinä käy!!.Ja,onhan SGS2 sen verran ohut ettei materiaalin ohuus kestä.
Mutta onneksi näyttö on norm.kestävämpää Gorilla -lasia.

Vastaa
aj84
aj84

20

Kuka helevatun juippi ostaa kalliin älypuhelimen tiputtaakseen sen asfaltille !? Testipä ei paljasta sitä tosiasiaa että käytännön käyttöä (kulutusta) iphone 4 & 4S kestävät paljon paremmin kuin esim. Galaxy SII ! Työkavereilla on usealla kyseinen galaxy SII luuri ja niistä on kuoret ja näytöt niin täynä ikävän näköisiä naarmuja etten maksaisi niistä penniäkään :D Omassa iP4:ssä ei ole mitään kulutuksen jälkiä ja yhteen ääneen olivat ihmeissään kun kerroin ostaneeni puhelimen julkistuksen aikaan. Vaihtui muutamalla melko pian luuri iPhoneen, muutama osti ihan iskunkestävän mallin esim. Nokialta ja Sampalta.. Galaxy SII on "työmiesten" keskuudessa todettu muutenkin sekavaksi ja surkeaksi leluksi, lähinnä katuvat ostostaan.

Vastaa
shalloa
shalloa

21

@16 lol (facepalm)

Väitinkö että videossa morkataan Applea? En. Kommentillani tarkoitin, että S2 omistajat heti täällä kehumassa omaa puhelintaan ja puhumassa paskaa iPhonesta.

Sitten kun Afterdawn tekee saman testin ja pudottaa puhelimet samassa kulmassa maahan niin voin uskoa tuloksia.

Vastaa
kiinaihme (vahvistamaton)

22

Kyllä omasta mielestä puhelimen pitäisi kestää pudottamista edes vähän. Oma Huawei U8800 pudonnut jo monta kertaa taskusta ja tähän asti ainoat jäljet ovat pienet naarmut puhelimen alareunassa. Jotain hyvääkin siis tässä kiinanihmeessä!

Vastaa
Pelemane
Pelemane

23

@21
Tottakai kaikki ovat täällä heti morkkaamassa häviäjää koska niin tehdään.
Ai et usko testiin koska iPoop hävisi?

Vastaa
ichihaifu
ichihaifu

24

Aiai, oma N8 kestäny parin lähemmäs 5 metrin lennon seinään ja lattialle pienellä "lommolla" kylkeen. Sitte pari kertaa tippunu asvaltille rintataskusta mut sillon oli jo ZAGG suojamuovit päällä niin ei tullu mitään. Kamerakin toimii vielä :D

Olispa puhelin jossa on N8 kestävyys ja android luokan käyttis.

Vastaa
noTuuriPeliähänTämä (vahvistamaton)

25

Juuri eilen pitelin kädessäni SGS2:sta, joka oli hetki sitten pudonnut autossa noustessa taskusta asvalttiin. Lasi säpäleinä.

Vaikken N7:n ominaisuuksista haltioissani ole niin omasta luuristani voin sanoa että on tippunut katuun liki kyymmenen kertaa ja lasi on edelleen ehjä. Musta metallirunko tosin on kolhuja ja naarmuja täynnä, mutta menoa se ei haittaa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

26

Yllätys, että iPhone hajoaa välittömästi ja SGS2 kestää vähän paremmin. Mutta jos mukana olisi ollut Nokialainen... ;)

Vastaa
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (vahvistamaton)

28

Apple päihittää androidin muuten paitsi ei oo niin kestävä. kyl iPhone 4 kestää iskuja. Mut kyl samsung galaxy s2 kestää paremmin mut muuten iPhone on parempi. Android Market failed!!! ikonit alun perin macbookeissa ja iso laite (iPad) applen eli machintosin keksintö. Samsung kopioi. Ja Apple myös mut vähemmä mummielestä. galaxy s2 ki on hyvä.

Vastaa
XXZXZXZXZXZX (vahvistamaton)

29

Heh, itellä on samsung wave joka putosi kerran betonirappuset alas. Ei tullu muuta kuin naarmuja metallikuoreen ;)

Vastaa
tytytrytry (vahvistamaton)

30

Serkuilla olin kylässä syyslomalla ja serkku pudotti vahingossa iphonensa kivilattialle. Pudotusta oli noin 20-30 senttiä kun puhelin oli repun päällä ja serkku nosti repun ilmaan eikä tajunnut että puhelin oli siinä päällä. Näyttö meni noinkin pienestä pudotuksesta ihan säröille. Oma sgs2 on pudonnut näyttö edellä asvaltille noin naaman korkeudelta eikä näyttöön tullut kuin pieni naarmu. Kerran on puhelin tippunut myös taskusta kun moottoripyörällä olen keulinut eikä tullut kuin kylkeen hieman naarmuja. Apple poikien on turha piipittää että iphone 4 olisi kestävämpi kuin samsungin tekeleet.

Vastaa
Alihankkija
Alihankkija

31

Yllä oleviin puhelimiin en voi kommentoida, mutta Nokia tekee tumble testin puhelimille, missä niitä pyöritellään yli metrin mittaisessa metalli tuubissa tietyn aikaa (just nyt en muista, että kauanko, mutta riittävän kauan), ja puhelimen tulee kestää tuo. Läes kaikki komponentit myös pudotustestataan... jos oikeen korkeuden muistan, niin 6 kertaa 1.8metristä betonialustalle. Outoa, jos muut valmistajat eivät tuollaisia testaa, koska USEIN pitää jotain muutoksia alkuperäiseen designiin tehdä, että testit saadaan läpi.

Vastaa
:D (vahvistamaton)

32

iPhonessa maksaa vaan se omena siinä se on hienoa jos on " iPhone ".. _DDDDDDDDDDDDDDD itse en kyllä ostaisi

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja