>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson päivittää Xperiat Ice Cream Sandwichiin

5
Manu Pitkänen

Sony Ericsson päivittää Xperiat Ice Cream Sandwichiin
Sony Ericsson on kertonut alankomaalaisilla Facebook-sivuillaan, että se aikoo päivittää tänä vuonna markkinoille tulleet Xperia-puhelimet uuteen Android 4.0:aan (Ice Cream Sandwich). Päivitys saapuu puhelimiin ensi vuonna.

Tarkempaa aikataulua yhtiö ei valitettavasti halunnut vielä paljastaa. Päivityksen saavat puhelinmallit ovat todennäköisesti Xperia Play, neo, neo V, Xperia Mini Pro, Xperia Arc, Xperia Arc S ja Xperia Ray. Facebook-päivityksen mukaan yhtiö tiedottaa asiasta myöhemmin virallisen blogin kautta.

Google esitteli uuden Android 4.0 -mobiilikäyttöjärjestelmän viime viikolla. Aiemmin Motorola on kertonut Droid Razrin saavan ICS-päivityksen. Myös Googlen Galaxy Nexuksesta löytyy tuorein Android.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

jonir21
jonir21

2

Toivottavasti tulisi sgs:ään, vahvasti kyllä epäilen, tosin tässä on menty kokoajan custom-romeilla joten ei pahemmin itseä haittaa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

Hieno juttu, jos vanhempiinkin luureihin päivitetään tuo. Android-puolella toivoisi samaa "omistautumista" kuin joillakin Nokian luureilla, että päivitettäisiin vielä kauan kauan julkistuksen jälkeen. (Kuten 5800 päivitys). Kyllä varmasti kismittää ihmisiä, jos ilmoitetaan, että mm. SGS ei päivitystä saisi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.