Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko tässä Suomen seuraava Angry Birds?

8
Matti Vähäkainu

Onko tässä Suomen seuraava Angry Birds?
Suomalainen peliyhtiö LudoCraft on tuonut tänään markkinoille uuden pelinsä, joka kantaa nimeä RoboFonics. Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille suunnitellun RoboFonicsin vahvuutena voidaan pitää yksinkertaisuutta ja omalaatuista ilmettä, jotka ovat ehdottomasti myös Angry Birdsin valtteja.

RoboFonics kertoo tarinaa tyytymättömistä tehdasroboteista, joiden liukutyöstä puuttuu ilo. Ilkeää Master Botrix -pomoa voi kuitenkin kapinoida tekemällä työnsä mukavasti musiikin tahtiin. Tarjolla on siis ongelmanratkaisua yhdistettynä rytmipeliin. Pelin voi löytää Android Marketista ja App Storesta alle kahden euron hintaan.
Alla olevalta viralliselta trailerilta selviää enemmän tarinasta ja hahmoista, alempi video puolestaan näyttää hieman peliä toiminnassa.Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Iha jännän näkönen peli. Kokeilisin, jos olisi laite jolle tuo asentuisi... Mutta kohtuullisen levottamat kädet tuolla esittelijällä :D

Vastaa
JuhaW
JuhaW

3

Ei vaikuttanut kovin mielenkiintoiselta. Mikään kännykkäpeli, joka vaatii äänien pitämistä päällä ei voi tulla kovin suurta hittiä.

Vastaa
tonkie
tonkie

4

Kyllähän Applekin haluaa, että ihmiset molottaa kovaan ääneen komentoja puhelimelle. Miksi ei tällä logiikalla myös äänen vaativat pelit menestyisi? ;)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

Itellä menee ainakin hermo mm. niihin ihmisiin, jotka renkuttavat musiikkia/pelejä kovalla äänellä julkisella paikalla, junassa jne. AB-soundit nyt on vielä kohtuu siedettävät. Ja voihan tota pelata napit korvilla.

(Ja voihan Sirille puhua puhelin korvalla, joka on täysin sosiaalisesti hyväksyttyä.)

Vastaa
kittap
kittap

8

Vaikuttaa ihan hauskalta peliltä, harmi että se näyttää rajaavan pois asiakkaita joilla ei ole niin hyvä rytmitaju. Taidan kyllä ladata ja kokeilla :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja