Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA aloittaa iPhone 4S:n myynnin 28. lokakuuta

10
Manu Pitkänen

DNA aloittaa iPhone 4S:n myynnin 28. lokakuuta
Teleoperaattori DNA kertoi tuovansa kuun alussa julkistetun iPhone 4S -puhelimen valikoimiinsa. iPhone 4S tulee myyntiin 28. lokakuuta DNA Kauppoihin, DNA:n verkkokauppaan, DNA Pro -verkkokauppaan ja DNA Yritysmyyntiin sekä valikoiduille edustajille.

Lehdistötiedotteessaan DNA hehkuttaa iPhone 4S:ää kaikkien aikojen loistavimmaksi puhelimeksi ja sen iOS 5 -mobiilialustaa vuorostaan kaikista kehittyneimmäksi. "Olemme iloisia voidessamme tuoda tarjolle tämän uuden erinomaisen iPhone 4S -puhelimen", kertoo DNA:n puheliiketoiminnasta vastaava johtaja Cedric Kamtsan. "Uskomme, että asiakkaamme arvostavat suuresti iPhone 4S älypuhelimen tarjoamaa huippuluokan käyttökokemusta Suomen nopeimmaksi mitatussa 3G-verkossamme."

Kaksiytimisellä A5-suorittimella, uudella kameralla ja Siri-puheohjausjärjestelmällä (ei toimi suomen kielellä) varustettu iPhone 4S maksaa DNA:lla 20 euroa kuukausi (16 GB:n malli, 24 kk:n kytky). Muistimäärän saa tuplattua kun maksaa neljä euroa lisää kuukaudessa ja suurin 64 gigatavun versiolle kertyy hintaa 29 euroa kuukaudessa.


Puhelimen myynti alkaa tämän viikon perjantaina kello 7.00. Myös Sonera on kertonut aloittavansa puhelimen myynnin kello 8.00. Kaksikon kohdalla markkinointi näyttäisi siirtyneen Nokian N9:stä iPhone 4S:ään. Saunalahden valikoimiin iPhone 4S ei kuulu tällä hetkellä.

Päivitys. Toisin kuin jutussa alun perin väitettiin, niin DNA ei ole avaamassa uusia myymälöitä. Pahoittelemme väärinymmärrystä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

No eiköhän tuo iPhone 4S ole, kaikessa rehellisyydessä, paljon suurempi myyntihitti kuin N9. Mahdollinen ostajakunta on ainakin selkeästi suurempi.

"DNA hehkuttaa iPhone 4S:ää kaikkien aikojen loistavimmaksi puhelimeksi ja sen iOS 5 -mobiilialustaa vuorostaan kaikista kehittyneimmäksi."
No onneksi ottivat vaatimattoman linjan. Tosin, iLaitteiden piiriin taitaa olennaisesti kuulua tuo ylihehkuttaminen. Sama homma, mitä tänään näki Nokialta. Kaikki on awesome ja best ever.

Vastaa
ep_
ep_

2

Tottakai kaikkea hehkutetaan. Ei ihmiset noita laitteita ostaisi jos firmatkin haukkuvat tuotteitaan. Tekisikö mielesi ostaa laite jota valmistaja mainostaisi: The worst device ever, horrible device...

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

@2 Mielestäni kannattaa hetken miettiä, jos ei löydä mitään best everin ja worst everin väliltä. Väitinkö, ettei laitetta saisi kehua? On eri asia asia vaikkapa että "this device is very good", kuin sanoa kaikesta "best ever" ja toistaa tuota best everiä uudestaan ja uudestaan. Siihen minä olen kyllästynyt, että tehdään törkeitä ylilyöntejä mainonnassa. Kaikki on "best ever".

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

4

http://www.sonera.fi/puhelin+ja+liittym...iphone4s+hinnat Nuo soneran hinnat kyllä yllätti, varsinkin jos on jo ennestään Soneran asiakas niin sonera pisti kyllä erittäin hyvän diilin.

Sonera selvästi haluaa olla se joka myy eniten iPhoneja :)

Muistaakseni iPhone 4 oli soneralla kytkynä reippaasti kalliimpi? tuo on nyt about samanhintainen kuin 2 vuotta sitten kytkynä ostettu iPhone 3gs.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Vadja (vahvistamaton)

5

@4 Siihen ku laittaa sen soneran liittymän kylkeen niin ei voi hyvästä diilistä enään puhua. Dnapro taitaa olla se päivänsana iPhonen ostajille :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
CarpeDiem^ (vahvistamaton)

7

@5 niin tai sit jos tulee joku vastaava tarjous ku alus ku normi 4 tuli dna:lle myyntiin jossa niihin puhepaketteihin sai sen Full rate entin ilmaiseks mukaan..... Muuten kyllä Pro ehdottomasti.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

8

@5 Ei toi pro paketti ainakaan omalle kohdalle osu, tärkeintä on nopea netti, jos pro paketilla dna:lta haluaa nopean netin niin tulee aika kalliiksi. Ainoastaan kalleimmassa pro paketissa on full rate netti. Soneralta ei taida muuta saadakkaan kun full rate nettiä, latausrajoissa on sitten eroja.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Vadja (vahvistamaton)

9

Tällä hetkellä Iphone4, DNA joustava 500+full rate netti 29,45/kk 24kk ajan. Eli puhelimelle jää periaatteessa hintaa 0e jos noita laskukaavakkeita pyörittelee (500 joustava+full rate norm. 18,90+13,90).
@8 4e lisää niin saa full raten pron puolelta ja täytyy muistaa että sisältää aina 3000min dna-dna puheluita per kk. Ja epäilen että ainakin muutamalla kaverilla on dna.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja